- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Kim olduğumun bir önemi yok. Bugün varız yarın yokuzSen kimdin dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim olduğumun bir önemi yok. Bugün varız yarın yokuzSen kimdin dostum
Cam adama o paralar verilmezOlmo icin net 60m kemiksiz verilir
oyle bir adam
Noldu senin yürüyen GS efsanesi cebine bakıyormuş değil miGardi çözüyorsa bari bize çözseydi 15 m euro + 5 m euro'ya iyi transfer olurdu.
sen menü görünce doyanlardansın herhaldetransfere doyduğumuz bir gece ben iptalim ağalar
Azizim az önce yaptığım kadroda sol kanat U23 açığı vardı almayacaksak kimi alalım.Garnacho muhabbeti doğruysa mutlaka talip oluruz ama o gelir mi bilemem.
Kanepeye uzanabilir Recebimsamiyi mıhladıktan sonra transferler haberlerinin patlaması tesadüf mü?
cezası uzansın diyenler!!
Şaka bir yana şu çocuk da saf yetenek. Bu yaz transfer yapmasını bekliyordum ama net hedefi haline getirmiş bir takım yok gibi. Büyük liglerden basamak bir takıma gidip oradan büyük bir transfer yapabilir.Emir sato görmesin hocam
+1 liraya büyük boy menü tercih eder misin Aybars'ım +1 lira şuan kaç tl oldu haberim bile yoksen menü görünce doyanlardansın herhalde
sana yedirmek gerek ki doyasın
Defans hiç konuşulmuyor ama UmudumAzizim az önce yaptığım kadroda sol kanat U23 açığı vardı almayacaksak kimi alalım.
Uğurcan
Günay
Sallai(1)- Sanchez(2) - Van Dijk(3) - Jakobs(4)
Singo(5) - Lemina(6) - Abdülkerim - Eren
Ugochukwu(10+1) - Reijnders(7)
Torreira(8) - Nhaga(10+2)
Sane(9)- Can Uzun - Barış
Yunus - İlkay - Garnacho(10+4)
Osimhen(10)
Duran(10+3)
Bertuğ
Azizim oraya Van Dijk çözdük mü bu iş tamamdır olmadı Lucimi'ye saldıralım Sanchez'i tutup dengesini bulalım.Defans hiç konuşulmuyor ama Umudum![]()
Bitik dediğin Casemiro'yu hiç izlemedin di mi bu sene PL'de? İzlesen bitik demezdin çünkü.Ne milli takıma taşıdı yav. Adamların ortasahasında kıtlık var bitik casemiro oynuyor. Bunu da 1 sefer alıp eylediler sadece.