saraya 30 istiyosak frankfurt can uzuna 40-50 bandi istemesi gayet makul degil mi

Saraya 30 kimse vermez ederi şu an 20 civarında bence. Can Uzunun da 30-35dir max 60 falan isteyecek bir şey yapmadı daha geçen sezona iyi başladı sonra kesik vs yedi 60 edebilmesi için Nico Pazın yaptığı gibi takımı taşıması lazım öyle bir performansı olmadı

Singo sakatıktan dolayı faydalı olamadı tamam ama Sara gayet faydalı oldu ki o performansı kendisini milli takıma taşıdı. 10 no oynamadığı sürece gayet faydalı oynadı bizde.
Ne milli takıma taşıdı yav. Adamların ortasahasında kıtlık var bitik casemiro oynuyor. Bunu da 1 sefer alıp eylediler sadece.

Yakup Çınar: "Trossard uzun süre beşiktaş'ın gündemindeydi, bitirmeye çok yaklaştı oyuncu tarafıyla görüşmelerini devam ettiriyor. Gardi bu transferde devreye ve beşiktaş için Arsenal tarafını çözdü. Gardi 20 m euro'ya Arsenal ile anlaştı."

Ben bu Can uzunda ne goremiyorumda, siz goruyorsunuz arkadaslar.

anlatin bi

Skor görüyorum hocam. Yıllardır bizde olmayan skorer 2. forvet/10 numarayı görüyorum.

5 büyük ligde bu yaş grubunda forvet arkası oynayıp Can kadar skor oranı yüksek oyuncular 2 elin parmağını geçmez

Yakup Çınar: "Trossard uzun süre beşiktaş'ın gündemindeydi, bitirmeye çok yaklaştı oyuncu tarafıyla görüşmelerini devam ettiriyor. Gardi bu transferde devreye ve beşiktaş için Arsenal tarafını çözdü. Gardi 20 m euro'ya Arsenal ile anlaştı."
Mario Gomez'e de getiren gardiydi bu arada

Geri
Üst Alt