Cok iyi (y)(y)(y)

3703adf36a506c6f9a628d2e759e5748.jpg

Can'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek
Daha ilk ismi çıktığı gibi burda yazdım hoca bunu sola koyar kendinizi alıştırın diye.

Tanıdık bu adamı ahbap hatta bazı maçlar sane kızağa çekip sol can sağ Barış yapar

Can'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek

Bu da ihtimal dahilinde. Can versatil topçu, santrafora bile atabilirsin. Net kanat transferinden vazgeçip Can+10 numarayla da hücum tarafına dizayn etmeyi düşünüyor olabilirler

Daha ilk ismi çıktığı gibi burda yazdım hoca bunu sola koyar kendinizi alıştırın diye.

Tanıdık bu adamı ahbap hatta bazı maçlar sane kızağa çekip sol can sağ Barış yapar
Can zaten bizim oyun sisteminde 10no oynayamaz ben yazmıştım bunu, çok iyi sol açık olur ama bizde

Lemina>Ugochukwu sezon içinde herkes şahit olur, inanılmaz potansiyeli olan ama Chelsea döneminden beri her saniye geri giden bir oyuncu alıyoruz maalesef, ben yanılmayı çok isterim ama sezon içinde herkes şahit olacak Lemina'yı kesemez ancak rotasyonunu oluşturur Lemina kalırsa tabi ki.

Lemina>Ugochukwu sezon içinde herkes şahit olur, inanılmaz potansiyeli olan ama Chelsea döneminden beri her saniye geri giden, bir oyuncu alıyoruz maalesef, ben yanılmayı çok isterim ama sezon içinde herkes şahit olacak Lemina'yı kesemez ancak rotasyonunu oluşturur Lemina kalırsa tabi ki.
Lemina hele top oynasında kesmesi kalsın

Geri
Üst Alt