Gunay

Gokdeniz. Arda. Metehan . Kazimcan .

Kaan- İlkay - Ahmed Kutucu

Berat Luş. Furkan Kocak

Ada Yuzgec

kamp bittikten sonra icardi'yle 1+1 5 milyon eurodan sözleşme imzalanmalı

Aşkın Olayım..

Yanlis anlama renktas ama 15m 22 yasindaki, senelerdir Super Ligde iyi performans göstermis bir orta saha oyuncusu için, rotasyon için olsa bile, bence fazla para degil bu devirde. Hele hele bunun para kazanma kismi varken. Siyahi, genç orta saha oyuncusunu Türk oyunculara göre daha kolay satabiliyorsun yurt disina. Tarz olarak kiyaslamiyorum ama Ndiaye bize 22de degil 25/26 yasinda geldi ve para kazandirarak gitti Stoke'a.
yok renktaş niye yanlış anlayım, benim zaten anlamadığım konu şuydu, adanademir küme düşmesi kesinken 2 tane topçusu vardı transfer yapması kesin ve denemeye değer. biri başakşehire gitti yusuf sarı , diğeri maestroydu. bildiğin bedavaya elimize gelmişti. niye almadık bilmiyorum. iyi de top oynuyordu kendini göstermişti. yani alanyada da sürpriz bir şey yapmadı. üzerine koyarak devam etti. hangimiz şaşırdık iyi oynadığına ? bu sebeple geçti artık dedim. o zaman almadıysak artık para verip hayatta almayız.

Can Uzun transferi maalesef elzem oldu.

Playmaker olarak aranan kan olmaz ama gole yakın bir profil.

Abdülkerim
Eren
İlkay
Can Uzun
Barış Alper
Yunus Akgün

Ana rotasyonda yerli olarak katkı verirler İlkay sadece soru işareti bu yıl sebebi ile.

Kendi başına alıyor tabi
BU kadar aptalca bir kararda kim onun yanında olur
Onu oraya getiren kulüpler
İstisnasız herkes bu kurala karşı iken sen kimsin de inatlaşıyorsun
Gidecek bu adam ve gideceğini de biliyor.

Anayasa Mahkemesinin Tahkim Kurulunun yapısına ilişkin kesin kararı ve statüde yer alan bazı maddelerin değiştirilmesi talebi, federasyonu harekete geçirmek zorunda bıraktı. TFF, statü değişikliği için mecburen genel kurulu toplantıya çağıracak. TFF’nin statü değişikliği için toplayacağı genel kurula seçim maddesi konulması için tazyik yapılacak. Eğer TFF yönetimi direnmeye çalışır ve seçime yanaşmazsa, kulüpler noter kanalıyla imza toplayarak olağanüstü seçimli genel kurulu zorla toplatacak.
Menajerler?

Fenerbahçenin kadro:

1. Ederson
2. Oosterwolde
3. Skriniar
4. D. Carlos
5. Semedo
6. Amrabat
7. Kante
8. Guendouzi
9. Fred
10. Talisca
11. Musaba
12. Asensio
13. Muriqi
14. Livakovic
15. Becao
16. Mimovic

U23

1. A.Brown
2. Nene
3. Amara Diouf
4. Sıdiki

Toplam 20 yabancıları var.

Livakovic
Becao
Mimovic'i kiralık vs gönderirler kalanı zor.

Bizim için ise

1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina (sözleşme uzatırsa)
7. Sara
8. Sane
9. Osimhen
10. İcardi (sözleşme uzatırsa)

U23

1. Nhaga
2. YOK
3. YOK
4. YOK

Görüldüğü gibi transfere ihtiyacı en çok olan biziz. Lemina kalacak dersek ilk 11 için 1, U23 için 3 üst düzey oyuncu alma şansımız mevcut.

Yönetim ve Okan Hoca artık harekete geçip atıllığı bırakmalı bir an önce.
ifb 1 oyuncu almak icin 7 oyuncu göndermeli

mahmut uslu az önce zirliyodu rezalet karar diye

bu karar en cok bunların aleyhineyken,sacma sapan bi bicimde bizim en zordaki takım oldugumuzu anlatmaga calismalari garipti dogrusu

A
Can Uzun transferi maalesef elzem oldu.

Playmaker olarak aranan kan olmaz ama gole yakın bir profil.

Abdülkerim
Eren
İlkay
Can Uzun
Barış Alper
Yunus Akgün

Ana rotasyonda yerli olarak katkı verirler İlkay sadece soru işareti bu yıl sebebi ile.
Enciso varken nasıl elzem oluyor can anlatsana biraz

Bizim işimiz nispeten kolay. İcardiyi salarız. Sarayı sataraak 2, satmazsak 1 orta saha artı Can Uzun.

Lang tipi bir kanat için kimi gönderebiliriz, tek soru işareti bu.

U23 bukacaz mecbur kanadı ya da.

A

Enciso varken nasıl elzem oluyor can anlatsana biraz

8 veya 10 numaralardan biri yabancı olacak.

Sara gitmediği sürece kontejan yok ikisine birden.

Sara'dan daha iyisi olduğuna ikna olmadığımız bir ismi almak da yanlış olur.

Osimhen'in en sevdiği adam takımda. Gidişi takımdaşlık olarak da eksi yazabilir.

Oraya tartışmasız daha çok katkı verebilecek biri gerekiyor o da 50+ Milyon Euro'dan başlıyor, adaptasyon riski ile de birlikte.

İcardi kalırsa zaten facia bu durumda.

işin garibi bir de şu 10 kişilik yabancı için de fbden 3 tjkden de en az 10 kat falan kaliteli yabancılarımız var hani fb,tjk falan 2-3 sene hiç ıskalamadan transfer yapsa anca bizim kemik yabancı kadro kalitesine falan yaklaşır keza yerliler de aynı şekilde , üstüne fbde 40 yabancı varken saçma sapan ağlayıp duruyoruz şu kadroya zaten 2-3 tane yine tecrübesi olan yabancı bir de birkaç tane potansiyelli genç ekleyip kaliteye kalite katmak varken hala daha saçma sapan işler peşinde koşuyoruz

Ahmedi falan isteyene 15 milyondan kapıyı açacaksın artık. Kazım isterlerse 7 milyon falan.

Kiralık istediklerine oynatma garantisi isteyeceksin.

Transfer listemiz mayistan beri

Thuram(hocanin en çok istedigi)
Leao( gardi getirmeye çalışıyor)
Can Uzun (hocanin 1 numaralı istegi)
Duran
Pavlovic-Van Djik

Ben buna + bergwall ekleyeyim

Kurala uyan duran,pavlovic ve bergwall senin elini inanılmaz rahatlatır ve +4 tamamlanır

O listeden thuram ve leaodan thurami alıp, leaoyu alamıyorsan,sarayi yollarsın.

Sallaiyi de satıp boey alırsın

Bilmem anlatabildim mi

Bu kadar mu zor düşünmek

3 aydir ayni adamlar konusulyo

Sallai gitmeyedebilir hani,boey ama iyi olurdu

Lan nasıl senaryo yazdıysam sallai bile kalabilyo

Thuram gelebiliyor,leao için saranin gitmesi yeterli

Fırsat transferimiz de bergwall 8e oh be

Geri
Üst Alt