- 17 Eylül 2018
- 20.352
- 23.284
- 1.983
Paraguay'ın geri dörtlüsünü alıp transferi kapayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış bizden 3 milyon kazanıyor. +2 milyonda bonus (şampiyonluk, gol/asist, CL, oynadığı maç sayısı gibi maddelere yarısından 1 yada 1.5 nispeten kolay bonus) en azından ben böyle biliyorum. Barış'ın PL hayali var hatta özellikle Londra ve o civar takımlar sanırım Londra'yı seviyormuş. Oraya gitmek için maaşını da indirebilir.Bariş kendini iyi topladi sezon içinde siyah ekran sonrasinda da o sovuyla bizden çuvalla para koparmadi mi zaten benmi yanlis biliyorum ? Çuvalla maaş alan adama PL takimi teklif yapmaz yaparsada o maaşi vermez ki zaten.
Football manager sanılıyor cidden bu işlerhayal görüyor onlar
Manyak oldukları ve su an muhakeme yetenekleri 0 oldugu için hepsine engeli bastımGeriden geliyorum torreira Lemina davinson falan gönder diyenler var gönderelim zamanında melo ve fernandonun yeri dolduğu gibi gönderelim hemen torreira davinson muadilinin genç halini almak için 100 milyon net para lazım
Paraguay'ın geri dörtlüsünü alıp transferi kapayalım
kapanan takımdan geri dörtlü alınmaz. kolombiya gibi kafa kafaya oynayan takımların geri dörtlüsü alınırParaguay'ın geri dörtlüsünü alıp transferi kapayalım
Can Uzun, Sasa İliç'ten iyi topçu mu?
Gördüğüm kadarıyla pozisyonları ve stilleri benzer..