Bariş kendini iyi topladi sezon içinde siyah ekran sonrasinda da o sovuyla bizden çuvalla para koparmadi mi zaten benmi yanlis biliyorum ? Çuvalla maaş alan adama PL takimi teklif yapmaz yaparsada o maaşi vermez ki zaten.
Barış bizden 3 milyon kazanıyor. +2 milyonda bonus (şampiyonluk, gol/asist, CL, oynadığı maç sayısı gibi maddelere yarısından 1 yada 1.5 nispeten kolay bonus) en azından ben böyle biliyorum. Barış'ın PL hayali var hatta özellikle Londra ve o civar takımlar sanırım Londra'yı seviyormuş. Oraya gitmek için maaşını da indirebilir.

icardiyi çok seviyorum , inanılmaz derecede seviyorum ama oyuncular gelip geçici isterse en kralı olsun hiç farketmez ben taraftarlığa devam edeceğim sonuçta.O yüzden şu saatten sonra kalır da gidip lemina'dan olursak veyahut 1 transfer eksik bile yapmak zorunda kalırsak saniyesinde direkt düşman olurum artık onu sevenleri de üzmenin manası yok pek

Reijnders'te elendiğine göre ona hemen teklifi götürelim alabiliyorsak alalım alamıyorsak Lesley Ugochukwu(zorunlu satın alma ile)+ Joao Gomes+ Can Uzun yapalım orta sahayı(Brahim Diaz'ı da bekleyebiliriz burada)

İcardi ile sözleşme uzatma.
Nelsson sat.
Jelert kirala/sat.

Yabancı:
6 numara
U23 J Duran
U23 stoper
U23 kanat

Yerli:
Can Uzun
Yedek santrafor

Temmuz'a geldik şurada 2 güne hala profesyonel futbolculugu birakmiş 100 kg bir adami bekliyoz 2 ay oldu. Gel de sövme yani ya hay vefanızada duygusallığınıza da yani..

Geriden geliyorum torreira Lemina davinson falan gönder diyenler var gönderelim zamanında melo ve fernandonun yeri dolduğu gibi gönderelim hemen torreira davinson muadilinin genç halini almak için 100 milyon net para lazım
Manyak oldukları ve su an muhakeme yetenekleri 0 oldugu için hepsine engeli bastım

Bi de transfer delisiler ha

2 aydir thuram leao can uzun duran konusulyo

Şunlardan ikisi kesin.biri kurala uyuyo.elinde zaten renato var

Stoper listesinde van djik elendi.pavlovic uygun duruyor

+4 yabanci acigimiz var zaten

Sarayı tutmuyorsun, üstüne beğenmiyorsun

Ondan sonra kimi alak derdine düşüyorsun

Can Uzun, Sasa İliç'ten iyi topçu mu?

Gördüğüm kadarıyla pozisyonları ve stilleri benzer..

Bruno transferinin gerçekleşmesi imkansıza yakın. Ama isim, yaş, konum gibi durumlarda Hagi transferi gibi bir şey. Etkisi de benzer olur muhtemelen.

Geri
Üst Alt