Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.774
- 22.559
- 1.388
Nhaga ve Jelert kesin kalir
kac dakika alirlar acaba
kac dakika alirlar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dankekapanan takımdan geri dörtlü alınmaz. kolombiya gibi kafa kafaya oynayan takımların geri dörtlüsü alınır
Nhaga ve Jelert kesin kalir
kac dakika alirlar acaba
jelert kalmamalı da olduki kaldi 500 dk almazNhaga ve Jelert kesin kalir
kac dakika alirlar acaba
Benim inancım yok bu cocuk bizim elimizde olduğundan yetersiz oynarsa şaşırmam.Teknik ekibin futbol bilgisine güvenmiyorum.Hocanın en son bu denli istediği adam Elimizde bomba misali patladı sağbekte 3 mac ust uste oynayamiyo stoper hiç değil. Bakalım alırsak bu ne olacak kötü oyuncu değilde benzeri bir şey yaşanma ihtimali yok değil performans olarak.
D. Carlos
Amrabat
Musaba
Livakovic
Becao
Mimovic
Bu 6 yabancı ile mutlaka yolları ayıracaklardır.
Her 1 adet yabancı transferi için, kalan 10 yabancıdan 1'ini göndermeleri lazım.
* Fred en büyük aday (ona da İsmail kalsın diyormuş)
* Oosterwolde?
* Semedo? (Bunun da maaşı bayağı yüksek, daha yeni de geldi, gitmeyebilir).
Örneğin 3 adam alabilmek için, bu 3 adamı göndermeleri lazım. Diğerleri kol gibi kontrat. Kolay kolay gitmez. Atıyorum Ederson, Kante gibi bir oyuncunun mevcut kontratını bırakıp gitmesi büyük sürpriz olur benim adıma. Ya da Genduzi gibi 25+ bonservis verilmiş ve maaşı yüksek bir oyuncuyu gönderebileceklerini pek sanmam.
U23ler içinde de yeni aldıkları Amara Diouf'u bir yere kiralayıp oradan 1 transfer yapabilirler.
Kısacası u23'e 1, normal yabancı olarak da 2, yani toplam max 3 oyuncu almasını bekliyorum Fb'in.
jelert'de yaptığımız hata buydukapanan takımdan geri dörtlü alınmaz. kolombiya gibi kafa kafaya oynayan takımların geri dörtlüsü alınır
Maalesef bugünkü karardan sonra Duran transferi kesinleşti gibiBen muhasebeci değilim hepsini alın. Duran hariç
İkisi de kalmaz, ikisi de yetersiz. Süre alamazlarNhaga ve Jelert kesin kalir
kac dakika alirlar acaba
yelert kampa bile ugramaz
Haga da eyube fln kiralanir
jelert kalmamalı da olduki kaldi 500 dk almaz
İkisi de kalmaz, ikisi de yetersiz. Süre alamazlar