1- Osimhen
2- Sane
3- Sallai
4- Torreira
5- Lemina
6- Sanchez
7- Sara / Singo
8- Jakobs
9-
10-

U23
1- Renato Nhaga
2- Jhon Duran*
3-
4-

sağ beke iki yabancı harcamak elimizi sıkıştırıyor
orayı çözmek lazım
gerçi singo süreli sakatlanırken kimse almaz
biz kullanalım desek o da riskli
sıkıntı

Mithat Pala ve Umit Akdag transferleri derhal bitirilmeli
Ayrica oluru varsa Emirhan Ilkhan biraz zorlanmali
Yunus Emre Konak'in durumu da takip edilmeli

Hocanın en son bu denli istediği adam Elimizde bomba misali patladı sağbekte 3 mac ust uste oynayamiyo stoper hiç değil. Bakalım alırsak bu ne olacak kötü oyuncu değilde benzeri bir şey yaşanma ihtimali yok değil performans olarak.
Benim inancım yok bu cocuk bizim elimizde olduğundan yetersiz oynarsa şaşırmam.Teknik ekibin futbol bilgisine güvenmiyorum.

D. Carlos
Amrabat
Musaba
Livakovic
Becao
Mimovic

Bu 6 yabancı ile mutlaka yolları ayıracaklardır.

Her 1 adet yabancı transferi için, kalan 10 yabancıdan 1'ini göndermeleri lazım.

* Fred en büyük aday (ona da İsmail kalsın diyormuş)
* Oosterwolde?
* Semedo? (Bunun da maaşı bayağı yüksek, daha yeni de geldi, gitmeyebilir).

Örneğin 3 adam alabilmek için, bu 3 adamı göndermeleri lazım. Diğerleri kol gibi kontrat. Kolay kolay gitmez. Atıyorum Ederson, Kante gibi bir oyuncunun mevcut kontratını bırakıp gitmesi büyük sürpriz olur benim adıma. Ya da Genduzi gibi 25+ bonservis verilmiş ve maaşı yüksek bir oyuncuyu gönderebileceklerini pek sanmam.

U23ler içinde de yeni aldıkları Amara Diouf'u bir yere kiralayıp oradan 1 transfer yapabilirler.

Kısacası u23'e 1, normal yabancı olarak da 2, yani toplam max 3 oyuncu almasını bekliyorum Fb'in.

Oosterwolde
İsmail

Bunları Kartal göndermez. Kante’yi satmak isteyecekler maliyetinden. Umarım kalır.

DK sonrası performans sebebi de kalmayacak artık.

Duzgun teklifler var ise oyuncu gondermekten imtina etmemeliyiz
Torreira ve Davinson yas olarak biraz geckinler ama Sara Sallai Singo ve Jakobs icin degerlendirmeye deger teklifler gelebilir

Hele orta saha alacagimiz kesin oldugu icin Sara, kontenjanda el rahatlatmak icin Singo/Sallai'den biri kesinlikle gitmeli aslinda

Geri
Üst Alt