Scout ekibi ne çalışmış be ekstra ikramiye vermeleri lazım bu oyucuaları buldukları için çok mesai harcamışlardır!

Yalnız bu isimler Enciso hariç mevcut takımlarına gitmeden önce de bizim ilgilendiğimiz scout ekibinin önerdiği oyunculardı. Bak mesela Diego Gomez ile böyle bir haber de vardı. Yasin Ayari ile ilgili de haberler çıkmıştı o 2023 yada 2024 dönemlerinde.

e demekki bırakılabiliyor. Ensico chelsea'ye gitmezse alınabilir bir oyuncu
Brighton'ın aldığından ucuza bırakması ile oyuncunun mevcut durumu arasında ya da bu konu ile hiçbir bağlam yok. Nasıl bir denklem kurup bırakılıyor dedin bilmiyorum ama başarılı bir sezonun ardından güzel de bir turnuva geçiren çocuğu Strasbourg gibi bir proje takımının sadece 5 milyon karla bırakması benim düşünceme göre pek mümkün değil. Chelsea değerlendirecektir. Dediğin maliyetlere alınabilirse çok güzel olur. Brighton almadan alabilmeliydik. Genelde treni kaçıran tarafta oluyoruz.

Brighton'ın aldığından ucuza bırakması ile oyuncunun mevcut durumu arasında ya da bu konu ile hiçbir bağlam yok. Nasıl bir denklem kurup bırakılıyor dedin bilmiyorum ama başarılı bir sezonun ardından güzel de bir turnuva geçiren çocuğu Strasbourg gibi bir proje takımının sadece 5 milyon karla bırakması benim düşünceme göre pek mümkün değil. Chelsea değerlendirecektir. Dediğin maliyetlere alınabilirse çok güzel olur. Brighton almadan alabilmeliydik. Genelde treni kaçıran tarafta oluyoruz.
Ben de diyorum ki ne zaman biz almaya kalksak 30lar 40lar konuşuluyor bırakılmaz oluyor. Biz satmaya kalkınca şu o kadar etmez oluyor. Özellikle gazeteciler dahil ülke insanı kendi elindekini kötülerken komşunun elindekiler kıymetli oluyor. Piyasada gayet uyguna alınabilecek oyuncular var, ensico da bir turnuvada iyi oynadı diye 2 katı değerlenmiyor bence

işte bu sene chelsea çekmezse biz devreye girebiliriz.
bence chelsea'de oynayabilecek seviyede değil
WC sonrası bekletirler bence. 10 için yabancı sınırında Can Uzun elzem gibi artık ya. Genç oyuncu alacaksak 6 numaraya Noah Aseko’yu kiralamak falan daha mantıklı olabilir. 8’e de baba bir adam alınır.

İcardi için en iyi çözüm emekli olup okanın ekibe mertensle dahil olması.

Doğru olma ihtimali var bence bu haberin. Orta saha ve 10'ya 70-75 civarı bir bütçe ayırdılar sanırım. Giden olursa yine yerine oradan gelen para ile yüksek para harcanabilir ama onun dışında giden olmazsa ya yerli takas+ daha düşük miktarla oyuncu yada Duran gibi satın alma opsiyonlu- kiralık oyunculara gidecekler. Eğer gerçek manada sınıf atlayacak orta saha ve 10 no alabilirlerse gayet mantıklı olabilir ama bu 2 büyük bütçeli transfer bitmeli. Diğer noktalar için bence ciddi kiralık fırsatlar çıkacaktır.

İcardi'yi sevenleri de sevmeyenleri de sevmiyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim.

Doğru olma ihtimali var bence bu haberin. Orta saha ve 10'ya 70-75 civarı bir bütçe ayırdılar sanırım. Giden olursa yine yerine oradan gelen para ile yüksek para harcanabilir ama onun dışında giden olmazsa ya yerli takas+ daha düşük miktarla oyuncu yada Duran gibi satın alma opsiyonlu- kiralık oyunculara gidecekler. Eğer gerçek manada sınıf atlayacak orta saha ve 10 no alabilirlerse gayet mantıklı olabilir ama bu 2 büyük bütçeli transfer bitmeli. Diğer noktalar için bence ciddi kiralık fırsatlar çıkacaktır.

O halde Tonali alıyoruz

Neyse en azindan buyuk cogunlukta beklenti felan kalmadi gordugum kadariyla. Bunlar bi halt yapmaz/yapamazı benimsedik kafa rahat ne halleri varsa görsünler.

Ensico, 2004lü kurala uyuyor, kendini kanıtlamış fişek gibi 10 numara
Adamlar 9.5m'a almış, pazarlık yap 15-20 arası hemen kap gel.
Yav götü boklu daha turnuvada bile kendini tam göstermemiş oulai için 40-50 diyorsun. 1. maçlardan beri ilgi odağı olan, Chelsea'nın denetiminde olan oyuncuyu 15e alabileceğine falan inanıyorsun.
Az dengen olsun be adam.

Ben de diyorum ki ne zaman biz almaya kalksak 30lar 40lar konuşuluyor bırakılmaz oluyor. Biz satmaya kalkınca şu o kadar etmez oluyor. Özellikle gazeteciler dahil ülke insanı kendi elindekini kötülerken komşunun elindekiler kıymetli oluyor. Piyasada gayet uyguna alınabilecek oyuncular var, ensico da bir turnuvada iyi oynadı diye 2 katı değerlenmiyor bence
Genel olarak söylediğin her şeye katılıyorum, ay ı fikirdeyim.

Oyuncu özelindeyse bir turnuva geçirdi diye piyasası böylee olmuyor zaten. İyi bir sezon geçirip piyasasını yükselttiği için imza bir turnuvada da iz bırakıp piyasasını pekiştirmiş oluyor. Ben bu seviyelerin futbolcusuyum denilen yerde adından fazlasıyla söz ettiriyor şu an.

Adamın Dünya Kupasında aldığı süre neredeyse Brighton'da aldığı süreyi geçecek. Bu çocuğun piyasası şu an zaten yüksek. Turnuvada da adından söz ettiren birisini ederinin aştında satmayı neden istesinler ki? Oynadığı kulüp, transfer nedeni, oyuncunun geçirdiği başarılı sezon hepsi piyasasını etkiliyor. Bizim gidip Brighton'a gitmemiş ya da gitmiş ama orada tutunamamış adamı almamız, keşfetmemiz gerekiyor. Herkesin gözü önündeki 22 yaşında adamı değil de herkesin gözünün önüne, sahneye bizimle çıkacak adamı getirebildiğimiz zaman zaten bir şeyleri düzeltmişiz demektir.

Zaten böyle oyuncu denemek mantıklı asprilla alsaydık şimdi elden çıkarmaya çalışıyorduk. Fener neneyi aldı, keşke gitse diyorlar

Yav götü boklu daha turnuvada bile kendini tam göstermemiş oulai için 40-50 diyorsun. 1. maçlardan beri ilgi odağı olan, Chelsea'nın denetiminde olan oyuncuyu 15e alabileceğine falan inanıyorsun.
Az dengen olsun be adam.
Bence oulai çok farklı bir yetenek ve henüz denenmemiş 19 yaşında velet. Turnuva sonunda en az 35m euroya gideceğini düşünüyorum.

Biraz sonra 11de açın izleyin

Brightonun ucuza bırakmasının sebebi de çok verim alamadılar. Herif menüsküs sakatlığı yaşamıştı.

Hatta transfer olmadan önce de ciddi bir sakatlık geçirdi, son çeyrekte sakatlanıyor sonra yaz sonu da tekrar nüksediyor sakatlığı sakatlık bitmeden satılıyor ve 1 ay daha oynayamayacaktı transfer olurken.

Öyle hatırlıyorum. Zamanında çok adını zikretmiştim çocuğun, komik paraya gitmesi de garibime gitmişti.

Geri
Üst Alt