Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.388
- 7.650
- 1.233
Encisio tam Atletico topçusu bize düşmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolu Arokodare - Oyuncu profili 25/26 Letonya'da oynarken Samsun başkanına dm'den yazmıştım keltoş sallamadı tabi bi ara bizimle adı geçiyordu da 2. Santrafor olarak belki iş yapabilir de osi'ye bir şey olursa 1. Santrafor olduğu koşulda mala bağlayabilir.Şaka bir yana güzel iş gerçekten![]()
Scout ekibi ne çalışmış be ekstra ikramiye vermeleri lazım bu oyucuaları buldukları için çok mesai harcamışlardır!
işte bu sene chelsea çekmezse biz devreye girebiliriz.Devre arası giriştik sanırım da bizi istemedi. Strasbourg’u değil Chelsea’yi tercih etti btw.
Alman milli olsa anca o fiyatlara gider.görücez. bir de can uzun kaça gidecek merak ediyorum 50-60'lar havada uçuyor.
Brighton'ın aldığından ucuza bırakması ile oyuncunun mevcut durumu arasında ya da bu konu ile hiçbir bağlam yok. Nasıl bir denklem kurup bırakılıyor dedin bilmiyorum ama başarılı bir sezonun ardından güzel de bir turnuva geçiren çocuğu Strasbourg gibi bir proje takımının sadece 5 milyon karla bırakması benim düşünceme göre pek mümkün değil. Chelsea değerlendirecektir. Dediğin maliyetlere alınabilirse çok güzel olur. Brighton almadan alabilmeliydik. Genelde treni kaçıran tarafta oluyoruz.e demekki bırakılabiliyor. Ensico chelsea'ye gitmezse alınabilir bir oyuncu
Ben de diyorum ki ne zaman biz almaya kalksak 30lar 40lar konuşuluyor bırakılmaz oluyor. Biz satmaya kalkınca şu o kadar etmez oluyor. Özellikle gazeteciler dahil ülke insanı kendi elindekini kötülerken komşunun elindekiler kıymetli oluyor. Piyasada gayet uyguna alınabilecek oyuncular var, ensico da bir turnuvada iyi oynadı diye 2 katı değerlenmiyor benceBrighton'ın aldığından ucuza bırakması ile oyuncunun mevcut durumu arasında ya da bu konu ile hiçbir bağlam yok. Nasıl bir denklem kurup bırakılıyor dedin bilmiyorum ama başarılı bir sezonun ardından güzel de bir turnuva geçiren çocuğu Strasbourg gibi bir proje takımının sadece 5 milyon karla bırakması benim düşünceme göre pek mümkün değil. Chelsea değerlendirecektir. Dediğin maliyetlere alınabilirse çok güzel olur. Brighton almadan alabilmeliydik. Genelde treni kaçıran tarafta oluyoruz.
WC sonrası bekletirler bence. 10 için yabancı sınırında Can Uzun elzem gibi artık ya. Genç oyuncu alacaksak 6 numaraya Noah Aseko’yu kiralamak falan daha mantıklı olabilir. 8’e de baba bir adam alınır.işte bu sene chelsea çekmezse biz devreye girebiliriz.
bence chelsea'de oynayabilecek seviyede değil
Doğru olma ihtimali var bence bu haberin. Orta saha ve 10'ya 70-75 civarı bir bütçe ayırdılar sanırım. Giden olursa yine yerine oradan gelen para ile yüksek para harcanabilir ama onun dışında giden olmazsa ya yerli takas+ daha düşük miktarla oyuncu yada Duran gibi satın alma opsiyonlu- kiralık oyunculara gidecekler. Eğer gerçek manada sınıf atlayacak orta saha ve 10 no alabilirlerse gayet mantıklı olabilir ama bu 2 büyük bütçeli transfer bitmeli. Diğer noktalar için bence ciddi kiralık fırsatlar çıkacaktır.
Yav götü boklu daha turnuvada bile kendini tam göstermemiş oulai için 40-50 diyorsun. 1. maçlardan beri ilgi odağı olan, Chelsea'nın denetiminde olan oyuncuyu 15e alabileceğine falan inanıyorsun.Ensico, 2004lü kurala uyuyor, kendini kanıtlamış fişek gibi 10 numara
Adamlar 9.5m'a almış, pazarlık yap 15-20 arası hemen kap gel.
Genel olarak söylediğin her şeye katılıyorum, ay ı fikirdeyim.Ben de diyorum ki ne zaman biz almaya kalksak 30lar 40lar konuşuluyor bırakılmaz oluyor. Biz satmaya kalkınca şu o kadar etmez oluyor. Özellikle gazeteciler dahil ülke insanı kendi elindekini kötülerken komşunun elindekiler kıymetli oluyor. Piyasada gayet uyguna alınabilecek oyuncular var, ensico da bir turnuvada iyi oynadı diye 2 katı değerlenmiyor bence
Doğru olma ihtimali var bence bu haberin. Orta saha ve 10'ya 70-75 civarı bir bütçe ayırdılar sanırım. Giden olursa yine yerine oradan gelen para ile yüksek para harcanabilir ama onun dışında giden olmazsa ya yerli takas+ daha düşük miktarla oyuncu yada Duran gibi satın alma opsiyonlu- kiralık oyunculara gidecekler. Eğer gerçek manada sınıf atlayacak orta saha ve 10 no alabilirlerse gayet mantıklı olabilir ama bu 2 büyük bütçeli transfer bitmeli. Diğer noktalar için bence ciddi kiralık fırsatlar çıkacaktır.
Galatasaray taraftarını sevmiyon o zaman kim kaldı geriyeİcardi'yi sevenleri de sevmeyenleri de sevmiyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim.
Bence oulai çok farklı bir yetenek ve henüz denenmemiş 19 yaşında velet. Turnuva sonunda en az 35m euroya gideceğini düşünüyorum.Yav götü boklu daha turnuvada bile kendini tam göstermemiş oulai için 40-50 diyorsun. 1. maçlardan beri ilgi odağı olan, Chelsea'nın denetiminde olan oyuncuyu 15e alabileceğine falan inanıyorsun.
Az dengen olsun be adam.
Brightonun ucuza bırakmasının sebebi de çok verim alamadılar. Herif menüsküs sakatlığı yaşamıştı.Brighton'ın aldığından ucuza bırakması ile oyuncunun mevcut durumu arasında ya da bu konu ile hiçbir bağlam yok. Nasıl bir denklem kurup bırakılıyor dedin bilmiyorum ama başarılı bir sezonun ardından güzel de bir turnuva geçiren çocuğu Strasbourg gibi bir proje takımının sadece 5 milyon karla bırakması benim düşünceme göre pek mümkün değil. Chelsea değerlendirecektir. Dediğin maliyetlere alınabilirse çok güzel olur. Brighton almadan alabilmeliydik. Genelde treni kaçıran tarafta oluyoruz.