Trabzon
Thierry karadeniz
Samet akaydin
Metehan Mimaroglu
Melih kabasakal

Aciklayi

ıcardiden çıkıp duran alırsak yine eldeki tek forvet osi kalıyo loopa bak daha bu ne kadar devam edecek acaba

2 sene sonra 30milyon bons, 5m maasa bizde. Ama hocam simdi bunu geliṣtirmekle mi ugraṣsin?

Neden kanat alıyoruz çünkü kadro mühendisliğini doğru yapamadığımız için.

2.5 kanat ile sezonu açarsan devre arasında Lang'ı kiralamak zorunda kalırsın. O yüzden kanat almalıyız yine.

Sağ bek lazım değil, ancak Singo'ya iyi teklif gelir kendisi de gitmek isterse o zaman sağ bek alınır.

Ya orta saha U23 olacak
Ya da kanat U23

Bizim U23 orta saha için ödeyeceğimiz ücret ve alacağımız performans nasıl olacak kısmını düşününce kanat U23 olmalı diyorum.

Çünkü elde kanat var ama orta sahada Lemina, Torreira dışında defansif ve tempo özellikli oyuncu yok. Bu iki isimde düşüş gösterdiği an takım çöker.

Kanat için Barış gitmedikçe ana plana direkt yıldız ya da çok iyi katkı verecek birini almasak da olur.

Sara giderse de 10 numara alınır.

Dursun secimden 40 gun sonra görev dağılımı yapiyor. Bu kadar acele etmeseydi keske.

Ben olsam Jakobs'u gönderir sol beki u23 alırdım. Sonuçta Eren ile rotasyon olacak. Kotarılır o mevki. Jakobs ekstra bir şey katmıyor.

Böylelikle 2 yabancı kontenjanı açılıyor. Bu iki kontenjanı da 6 ve 10 no için kullanırdım.

Ben olsam Jakobs'u gönderir sol beki u23 alırdım. Sonuçta Eren ile rotasyon olacak. Kotarılır o mevki. Jakobs ekstra bir şey katmıyor.

Böylelikle 2 yabancı kontenjanı açılıyor. Bu iki kontenjanı da 6 ve 10 no için kullanırdım.
Niye sallai ve sara değil de jakobs

Jakobs olmasa icerdeki iki liverpool maçını alabilir miydik

Ya da singo olmasa ic sahadaki ilk liverpool deplasmandaki ajax maçlarıni alir miydik

Sallai hangi birinde müthiş oynadı

İlk juventus maçı mı?2 gol de onun kanadindan geldi

Juve deplasmani (rezil)

City deplasmani (son 15 dk 6 olurmuş sayesinde)

Liverpool deplasmani (oynadığı süre boyunca hatali)

Sampiyonlar ligi diyosan yamalı heriflerle oynmayacaksin

Geri
Üst Alt