..

Ekli dosyalar

• B9E05B9F-143D-458F-B568-C3E4A6B5A448.webp
    B9E05B9F-143D-458F-B568-C3E4A6B5A448.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 6
Haluk'un dediğini diyorsam aynı Haluk 2 hafta önce maaş ödemede sorun yok sadece 7.5 milyon euro şampiyonluk primi kaldı diyordu. Haberin olsun. Bu aralar sürekli kendi haberleriyle çelişiyor kendisi. Ayrıca Haziran ayında maaş ödemesi yapılıyor mu oyunculara?
O konuda haluğun yalancısıyız onu bilmem de sayın başkan şu ana kadar transfer yapmaya pek meyyal de görünmüyor burası doğru

O konuda haluğun yalancısıyız onu bilmem de sayın başkan şu ana kadar transfer yapmaya pek meyyal de görünmüyor burası doğru
Bu sıralar Haluk'un haberlere olumlu veya olumsuz kuşkuyla bakmak lazım 1-2 hafta sonra farklı bir şey söylüyor çünkü. Yetki genel kuruluna kadar bir şey olmaz diye ben bile yazmıştım. Yetkiler geldi, sınır da belli oldu. Şu an şartları sorulan oyuncuların da geri dönüşleri olmuş ve az buçuk maliyetleri belli olmuştur. Haftaya resmi teklif haberlerini duyarız her yerden. Bu hafta bir Can Uzun haberleri olur diye bekliyordum ama şimdiye kadar olmadı. Ama en az 2 oyuncuya iyi para vereceğiz. Umarım beklentimizi karşılayacak, çok katkı verecek oyuncular olur bunlar.

İsmail Kartal fred kalsın demiş

:asd:

Leao onyekurunun 14 gol barajını geçer mi?

Sercan Hamzaoğlu: "Yabancı kuralının değişmemesi nedeniyle Fenerbahçe'nin transfer planı değişti.

Şöyle değişti, hoca tarafına ulaştım. Şunu öğrendim; şimdi normalde Fenerbahçe bir santrfor, bir kanat ve bir stoper transferi yapacaktı.

Şimdi;

▫️Kanat
▫️Santrfor
▫️Stoperde +4 kontenjanına uyan genç bir oyuncu

3 tane daha transfer planlamışlar. Yani bu takımın diğer sezonlar gibi 7-8 tane oyuncuya ihtiyacı yok diyorlar."

Aziz en fazla 4 oyuncu alacağım dedi zaten

Ostorvalde ve Fred fbde kalıyormuş

Rashica bjkde kaliyomus

Geri
Üst Alt