Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.349
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce 5 kere toplanti yapalim liste belirlemek icin. Teklifleri agustos 30 gibi göndermeye baslariz
neden futbol mesela
Plan degisimi sureyya hanimin muhtesem degisimi gibi olmusSercan Hamzaoğlu: "Yabancı kuralının değişmemesi nedeniyle Fenerbahçe'nin transfer planı değişti.
Şöyle değişti, hoca tarafına ulaştım. Şunu öğrendim; şimdi normalde Fenerbahçe bir santrfor, bir kanat ve bir stoper transferi yapacaktı.
Şimdi;
Kanat
Santrfor
Stoperde +4 kontenjanına uyan genç bir oyuncu
3 tane daha transfer planlamışlar. Yani bu takımın diğer sezonlar gibi 7-8 tane oyuncuya ihtiyacı yok diyorlar."
Aziz en fazla 4 oyuncu alacağım dedi zaten
Bende barışın sağa geçip saneyi keseceğini düşünüyorum.Saneyi keşke gönderebilsek ama gönderemeyiz.Bu yüzden sol tarafa yarı yolda kalmamak için lang tarz kiralık iyi bir adam şart.DK da bitti. Sane için bir hedef kalmadı. Zaten ruhsuz ve sorunsuz bir futbolcu. Bu sezondan itibaren inanılmaz düşüşe geçeceğini düşünüyorum. Bu transfer döneminde bir şekilde satmalıyız. Barış sağa geçmeli. Orada çok daha iyi oynuyor. Yunus ile birlikte sağı çözerler. Sola ise flash bir isim gerekir.
McAtee alalım isminden ötürü
Ali'yi Arda Turan da söylemişAral Şimşir, Mithat Pala, Ali Habeşoğlu nerede kaldı?