Screenshot_2026-07-01-18-00-36-739_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp

Juventus 100 milyonluk oyuncu yatırımı yaparsa transferde 100 milyon kadar paraya oyuncu satması gerekiyormuş şu an.

Baya leş durumdalar

Eğerki psg ve united mevzusu gündemden düşerse thurami alabiliriz

Sercan Hamzaoğlu: "Yabancı kuralının değişmemesi nedeniyle Fenerbahçe'nin transfer planı değişti.

Şöyle değişti, hoca tarafına ulaştım. Şunu öğrendim; şimdi normalde Fenerbahçe bir santrfor, bir kanat ve bir stoper transferi yapacaktı.

Şimdi;

▫️Kanat
▫️Santrfor
▫️Stoperde +4 kontenjanına uyan genç bir
oyuncu

3 tane daha transfer planlamışlar. Yani bu takımın diğer sezonlar gibi 7-8 tane oyuncuya ihtiyacı yok diyorlar."

Aziz en fazla 4 oyuncu alacağım dedi zaten
Plan degisimi sureyya hanimin muhtesem degisimi gibi olmus

DK da bitti. Sane için bir hedef kalmadı. Zaten ruhsuz ve sorunsuz bir futbolcu. Bu sezondan itibaren inanılmaz düşüşe geçeceğini düşünüyorum. Bu transfer döneminde bir şekilde satmalıyız. Barış sağa geçmeli. Orada çok daha iyi oynuyor. Yunus ile birlikte sağı çözerler. Sola ise flash bir isim gerekir.
Bende barışın sağa geçip saneyi keseceğini düşünüyorum.Saneyi keşke gönderebilsek ama gönderemeyiz.Bu yüzden sol tarafa yarı yolda kalmamak için lang tarz kiralık iyi bir adam şart.

Tottenham neler yapıyor inanılmaz, biraz daha doldursunlar da devre arası Xavi Simons iyileşince kiralayalım

Aral Şimşir, Mithat Pala, Ali Habeşoğlu nerede kaldı?

Geri
Üst Alt