Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.594
- 36.164
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardisiz GS kanatsız bir kuş olurgs kapandi
O konuda haluğun yalancısıyız onu bilmem de sayın başkan şu ana kadar transfer yapmaya pek meyyal de görünmüyor burası doğruHaluk'un dediğini diyorsam aynı Haluk 2 hafta önce maaş ödemede sorun yok sadece 7.5 milyon euro şampiyonluk primi kaldı diyordu. Haberin olsun. Bu aralar sürekli kendi haberleriyle çelişiyor kendisi. Ayrıca Haziran ayında maaş ödemesi yapılıyor mu oyunculara?
Para basmıyor muyduk?dostum siz gs'de para olduğunu falan mı sanıyonuz
dostum önce futbolcuların maaşını ödeyinPara basmıyor muyduk?
Ekli dosyayı görüntüle 327294
Seni döverim sjjsksks daha Elveda videosu gelecekİcardisporun kapandı diye ağlama
Ödenmiş. Kolpacıların gazına geliyorsundostum önce futbolcuların maaşını ödeyin
Bu sıralar Haluk'un haberlere olumlu veya olumsuz kuşkuyla bakmak lazım 1-2 hafta sonra farklı bir şey söylüyor çünkü. Yetki genel kuruluna kadar bir şey olmaz diye ben bile yazmıştım. Yetkiler geldi, sınır da belli oldu. Şu an şartları sorulan oyuncuların da geri dönüşleri olmuş ve az buçuk maliyetleri belli olmuştur. Haftaya resmi teklif haberlerini duyarız her yerden. Bu hafta bir Can Uzun haberleri olur diye bekliyordum ama şimdiye kadar olmadı. Ama en az 2 oyuncuya iyi para vereceğiz. Umarım beklentimizi karşılayacak, çok katkı verecek oyuncular olur bunlar.O konuda haluğun yalancısıyız onu bilmem de sayın başkan şu ana kadar transfer yapmaya pek meyyal de görünmüyor burası doğru

Kubilay Kanatsızkuş GS'deGSsiz Icardi kanatsız bir kuş olur