Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.335
- 6.300
- 768
şu sarayı satıp kevin danoisyi alsanıza kardeşim daha genci daha fiziklisi daha iyisi 2004lü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç yerine boş salonların duvarlarını izlersin o halde!
ne sandinbir tane kanat ismi geçmiyor ya cidden barış sane mi yapacağız yine kanatları
ob izin vermezYönetim geçen sezon başaramadı ama bu sefer fb'yi şampiyon yapmayı başaracaklar gibi.
İroni demi. O herifi bulmak için YouTube premium hesabı yeterli zannımca.buarada bizim aslında scoutlar iyi topçu buluyor sonradan anlaşılıyor mesala burda oldukça boklanan guaye show yapıyor şuanda
ben villeral maçı hiç izlemedim mesala sen izliyormuydunİroni demi. O herifi bulmak için YouTube premium hesabı yeterli zannımca.
Hiç mi skills videolarına denk gelip bu nasıl bir topçu demedin be adamben villeral maçı hiç izlemedim mesala sen izliyormuydun

Evet 50-70 arası değişiyormuş buldukları oyuncularbuarada bizim aslında scoutlar iyi topçu buluyor sonradan anlaşılıyor mesala burda oldukça boklanan guaye show yapıyor şuanda