Transfer Nöbeti #4

jakobsu sat arsene kouassiyi al. şampiyonlar liginde 2-3 maç savunma yapacağız diye ligde 30 maç orta sahayı geçmeyen bekle top oynuyoruz

Bizim yönetim neden DK bekliyor söyleyim, ordan oyuncumu alacagiz? Tabiki hayir, diger takimlar oyuncu alacak ve onlarin yedeklerine talip olacagiz.

buarada bizim aslında scoutlar iyi topçu buluyor sonradan anlaşılıyor mesala burda oldukça boklanan guaye show yapıyor şuanda

Dursun Özbek Yüksel Yıldırım’a oyuncu sormuş çok para isteyince bizim bütçemiz zaten o kadar demiş 2-3 oyuncu alıp kapatırız önümüzdeki ay transferi diye eklemiş

nummerami kimden aldiniz

Ekli dosyalar

• HLwmTjcWcAA4LKY.webp
    HLwmTjcWcAA4LKY.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 34
ben villeral maçı hiç izlemedim mesala sen izliyormuydun
Hiç mi skills videolarına denk gelip bu nasıl bir topçu demedin be adam :asd:
Mübalağa yaptım orada yav herifler gözünün önündeki topçuyu bulamıyor daha.

Bak denize her gün youtubeden adam önerip duruyordu. Bizimkilerin o kadar çalıştığını bile düşünmüyorum artık.

Heriflerin zaten kendi açıklamaları var net bir şekilde önüne gelen menajer önerilerine rapor hazırlıyorlarmış onu da yapan Scout app var zaten. 2 tuşa basıp duruyorlar.

Eskiden sürekli izliyorlar ve data oluşturuyorlardı evet, son 5-6 yıldır sadece aboneliğini aldıkları Scout uygulamalarındaki önerilen oyunculara bakıp menajerlerden gelen listelerdeki oyuncular hakkında rapor çıkarıyorlar.

Scout diye övmemiz gerekiyorsa bu heriflerin oulaiyi trabzondan daha önce bulup bu takıma getirtmeleri gerekiyordu. 15 senedir bu görevin başında olacak herif neredeyse. Bulduğu en spesifik oyuncular 13 sene önce turnuva yıldızı olup 12 milyon bonservisi olan portekiz wonderkid bruma, 35milyon bonservisli singo falan.

@Akın Sayman
bu adamları takdir edip aferin demem için tam olarak şurada Villareal yerine Galatasaray yazması gerekiyordu. Her sene orta saha aradığın yerde bir kulüp bir oyuncuyu bedavaya alıyor ve sen yıl sonra pepe gueye diyorsan ki o da manejer önerisi diye duymuştuk.
Bu adamarın övülecek bir yönü kalmamıştır.
Ekran Resmi 2026-06-27 18.19.32.webp

Geri
Üst Alt