30M meblagsini neye gore haber ediyorlar merak ediyorum.

Turkiye transfer haberi olumca 30 ve 40 M cok kolay telaffuz ediliyor gibi geliyor bana muhabir/medya tarafindan.

Eger hakikaten bu belirlenmis ise sunu beklerim: "evet davinsona 30 verirlerse, verebiliriz cunku yerine X adami su kadara ya da Y adami su kadara getirebilecek gorusmeleri yaptik."

Ama yoksa neye gore 30...

30M meblagsini neye gore haber ediyorlar merak ediyorum.

Turkiye transfer haberi olumca 30 ve 40 M cok kolay telaffuz ediliyor gibi geliyor bana muhabir/medya tarafindan.

Eger hakikaten bu belirlenmis ise sunu beklerim: "evet davinsona 30 verirlerse, verebiliriz cunku yerine X adami su kadara ya da Y adami su kadara getirebilecek gorusmeleri yaptik."

Ama yoksa neye gore 30...
Buyuk ihtimal > 18'lere ondan daha iyisini bulup alamayiz , fiyati bu.

Benfikadaki mal forvet gsmize hayırlı olsun

bana yedek forvet için adı çıkan isimlerin hepsi olur gibi geliyor zaten icardi dışındaki yedek forvetlerimiz 1 2 maç dışında doğru düzgün katkı vermemişti geçmişte de

1-2 tane yabancı alınabilirdi.

Yabancı kuralını beceriksizliklerine bahane ediyorlar

12+2 büyük ihtimal kabul olur zaten İcardide gidecek dersek 3 yabancı alırsın kimse gitmese bile

Lemina ile sözleşme uzatıp, İcardi ile uzatılmaması durumunda:

10+4 olursa, 4 yabancı alabiliyoruz. (1 normal + 3 u23)

12+2 olursa, 4 yabancı alabiliyoruz (3 normal + 1 u23)

Bu kadar tantana sadece alınacak 2 oyuncunun yaşı mı?

Ki 12+2 olduğunda bunlar gidip İcardi ile de sözleşme uzatacaklar bakın görürsünüz. Yani 2 normal + 1 u23 hakkımız olmuş olacak.

Ayrıca 12+2 Fener'e fena yarıyor.

Vallahi 10+4 kalsın daha iyi ya.

Lemina ile sözleşme uzatıp, İcardi ile uzatılmaması durumunda:

10+4 olursa, 4 yabancı alabiliyoruz. (1 normal + 3 u23)

12+2 olursa, 4 yabancı alabiliyoruz (3 normal + 1 u23)

Bu kadar tantana sadece alınacak 2 oyuncunun yaşı mı?

Ki 12+2 olduğunda bunlar gidip İcardi ile de sözleşme uzatacaklar bakın görürsünüz. Yani 2 normal + q 1 u23 hakkımız olmuş olacak.

12+2 Fener'e de yarıyor.

Vallahi 10+4 kalsın daha iyi ya.
10+4 değişirse yaşlanmış kadromuzla büyük oranda devam edeceğiz bu sefer sezon ortası düşüş olduğu zaman herkes ağlamaya başlayacak biraz gençleşmek şart

Geri
Üst Alt