Eyvah eski acik da yayin basiyor, kerem ovet ve erincim vucuduyla transfer gurmesi tavri. Kiyici var en azindan.(Kerem ve erince gore en azindan eh..)

valla ben de, tabi ki koray en iyisi ya işleri rast gitsin
Rast gitsin tabi de yani bu yayincilik isinin boku cikti acikcasi. Sponsor ve para odakli oluyor cogu. O acidan eskisine gore cok antipatim olmaya basladi genel anlamda.

Her kapak resminde vesikalik foto gibi fotosoplanmis kisiler vs.

Eskiden daha guzel ve takip edilebilir moddaydi acikcasi.

6a42872cb43048c91dca93b0.webp

Forvet
Kanat
10 Numara
2 Orta Saha
Stoper

Bence minimum yapılması gereken transferler bunlar. Bunun haricinde Sara/Singo/Davinson filan da satılırsa ekstra transfer ihtiyacı da doğar. Yine seneye minimum 53-55 maça filan çıkacağız. 15-16 adam ile bu iş yürümez. Alternatifli/Devalılığı olan oyuncular gerekiyor bize(keşke Singo/Jakobs gibi adamlar ile de yolları ayırsak bu sebepten). Yoksa yine sezon sonuna geldiğimizde 7 oyuncumuz 3500-4000 dakika civarında sahada kalıp bir çok oyuncumuzu sadece kupa maçlarında güvenip oynatabildiğimiz saçma sapan bir düzene doğru gideriz

bu arada yabancı sınırında sıkıntı olmasa Drongelen iş yapardı bizde ben beğeniyorum iyi stoper

Yönetim yine kafayı kuma gömmüş. Taraftarımız da bu yıl yangına hiç başlamadı. Bahane ettikleri yabancı sınırı istediğimiz seviyeye geldiğinde ne yapacaklar. Bu 4 yılda diğer takımlar ile farkı inanılmaz şekilde açmak varken, hala bilinmezlikler, acemilikler ve yönetim içi birbirini yeme kavgaları devam ediyor.
Yangın zamanı medyanin da içinden geçmek lazım.
Yangin icin DK'nin bitmesini bekliyoruz

Yav bu tavşan dişli sinsi bize gelmez salak salak işler yapmasınlar gitsinler adam gibi oyuncu bulsunlar herkesin yaptığı gibi...

Sportifte kim ne yapacak net soylenemeyen yerde hayalle baslar falan filan...

Gokhan ile saati tutturup solo programini cok merak ediyorum ,343 calisanlarini kullanir heralde. Ama teknik sorunda falan triplere girmesi komik oluyor

Alajbegovic'i kaça bırakır acaba Leverkusen, Lang yerine güzel ekleme olurdu

Fener para harcayamayacak diye bizimkilerde scalayı düşürdü. Biz fb ile amacları bizi yenmek diye dalga geçiyoruz taraftar olarak ama yönetimimiz aynı fb kafasında.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt