Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.000
- 14.952
- 1.728
İmkan varsa ödenir. Kulüp bu yolu tercih etmisse birşey diyemezsin. Yetişmiş topçu almanın neresi kötü
Sinirsiz paran varsa sorun degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkan varsa ödenir. Kulüp bu yolu tercih etmisse birşey diyemezsin. Yetişmiş topçu almanın neresi kötü
kıyıcı adamdırEyvah eski acik da yayin basiyor, kerem ovet ve erincim vucuduyla transfer gurmesi tavri. Kiyici var en azindan.(Kerem ve erince gore en azindan eh..)
Degil demedim, tarzini pek sevmem ama acikcasi. Ea yi zaten kiyici ya da koray varsa izliyorum. Yoksa direkt pas.kıyıcı adamdır
valla ben de, tabi ki koray en iyisi ya işleri rast gitsinDegil demedim, tarzini pek sevmem ama acikcasi. Ea yi zaten kiyici ya da koray varsa izliyorum. Yoksa direkt pas.
Rast gitsin tabi de yani bu yayincilik isinin boku cikti acikcasi. Sponsor ve para odakli oluyor cogu. O acidan eskisine gore cok antipatim olmaya basladi genel anlamda.valla ben de, tabi ki koray en iyisi ya işleri rast gitsin
Bence hiç hizli bir oyuncu degildi tabi ama son senede iyice ilk metrelerdede çok yavasladi.Apo ilk 2 sene bu konuda baya iyiydi. Son 2 senedir boksa olan merakıyla üst vücudu kalınlaştı hantallaştı
Yangin icin DK'nin bitmesini bekliyoruzYönetim yine kafayı kuma gömmüş. Taraftarımız da bu yıl yangına hiç başlamadı. Bahane ettikleri yabancı sınırı istediğimiz seviyeye geldiğinde ne yapacaklar. Bu 4 yılda diğer takımlar ile farkı inanılmaz şekilde açmak varken, hala bilinmezlikler, acemilikler ve yönetim içi birbirini yeme kavgaları devam ediyor.
Yangın zamanı medyanin da içinden geçmek lazım.