Şimdi birşey soracağım. 22 yaşında birini aldık. Seneye 23 ün üzerine çıktı. Bu çocuk bir sonraki sene o haktan mahrum mu kalacak? +4 sayılmaya devam edecek mi?

Bu sene kurala uyarken transfer ettiysen seneye artık yaşı tutmuyorsa bile aynı kontenjandan sayılıyor. Ancak sonraki sene kaybediyor.

Şimdi birşey soracağım. 22 yaşında birini aldık. Seneye 23 ün üzerine çıktı. Bu çocuk bir sonraki sene o haktan mahrum mu kalacak? +4 sayılmaya devam edecek mi?
anlık 2003 olanlar kurala uyuyor. eğer bu sene imzalarsan seneye de kurala uyuyormuş gibi sayılıyor ama bu sadece 1 yıl için

en son sozlesmeyi yaptigin tarihteki yasina gore degerlendiriliyor deniyordu ama oldu mu olmadi mi bilmiyorum

Bu sene kurala uyarken transfer ettiysen seneye artık yaşı tutmuyorsa bile aynı kontenjandan sayılıyor. Ancak sonraki sene kaybediyor.

anlık 2003 olanlar kurala uyuyor. eğer bu sene imzalarsan seneye de kurala uyuyormuş gibi sayılıyor ama bu sadece 1 yıl için
O zaman çok saçma olmuyor mu... Ben 2 senede bir oyuncu çıkarmak zorunda mu kalacağım oyuncularla... ya da 2 senelik mi sözleşme yapacağım... en az 3-4 sene sözleşme yapacağım her oyuncuyla... bari sözleşme süreleri boyunca +4 olsaymış...

Mahmut Alpaslan:”Altyapıda bir çocuk var ki öyle böyle yetenek değil. Değil yıldız kuyruklu yıldız olacak.Efe Gündal.Babasına ulaşan takımları duysanız dilinizi yutarsınız.Umarım ellerinden kaçırmazlar.”

Ugurcan
Singo Davinson Alexsandro Jakobs
Torreira Tonali
Sane Uzun Baris
Osimhen​

O zaman çok saçma olmuyor mu... Ben 2 senede bir oyuncu çıkarmak zorunda mu kalacağım oyuncularla... ya da 2 senelik mi sözleşme yapacağım... en az 3-4 sene sözleşme yapacağım her oyuncuyla... bari sözleşme süreleri boyunca +4 olsaymış...
maksak yaşlı oyuncular çıksın, yerine daha gençler gelsin gibi

Sara Singo ikisi de kalırsa kalan tek yabancı hakkı 10 numaraya ayrılıp u-23'te boş olan 2 kontenjan da sol kanat ve sağ bek transferleri ile değerlendirilmeli. Gerisi yerli transferler ile desteklenir.

Barış Alper'in ayrılık durumunda ise senaryo değişir
Can Uzun alınırsa İlkay, Kaan ve Günay'ın da kaldığı senaryoda u23'lerden biri UEFA listesine yazılamıyor. Bu isimleri mutlaka yazar listeye Okan Buruk çünkü.

ben de onu diyom sozlesme suresi boyunca zaten
sozlesmeyi imzaladigi tarihte kontenjana dahil olarak kadroya eklediysen, sozlesmesi bitene kadar oyle sayilmaya devam edilecek denmisti
ancak bu konuda resmi aciklama vs. var mi bilmiyom
belki de boyle dediler ama olmadi. sonucta esneyecek falan da deniyodu

Mahmut Alpaslan:”Altyapıda bir çocuk var ki öyle böyle yetenek değil. Değil yıldız kuyruklu yıldız olacak.Efe Gündal.Babasına ulaşan takımları duysanız dilinizi yutarsınız.Umarım ellerinden kaçırmazlar.”
Efe fiziksel olarak falan iyi de abartı bu.

Amerika doğumlu

3. forvet umut bozok iyi olabilir aslında free agent olmuş yüksek maaş isteyeceğini sanmam

Geri
Üst Alt