Gardi Leao'yu getirmek istediği çok bariz belli.

Dokusu bizle tutabilecek değişik bir adam.

Ama ana ihtiyaç mıdır dersen Barış ve Sane varken değil.

İcardi falan kalacaksa zaten oraya sıra gelmez.

Leao ya ve gardi komisyonuna ayiracagin butceyi u23lere ve ortasaha butcelerine ayirmak daha mantikli geliyor bana.

Leao isini gercekci bulmuyorum. He yonetim transferde taraftari galyana getirirse "acil durumda cami kirip kazik yiyiniz" kartiyla Leao isine girebilir, onun disinda bence bos gundem

Şu mevcut kadroya 1 tane çok iyi orta saha 1 yedek kanat ve forvet alsak ligi yine rahat alırız. Kuralı fazla kasmaya gerek yok.
Tabi gidip Duran filan almasınlar.

Leao 50
Can 40
Para bitti bile
bo%C5%9Fc%C3%BCzdan-g%C3%B6steren-day%C4%B1.gif

Her transfer sezonunda transfer yapacağız diye kural yok bu sezon da yapmayalım.

Neden kanat alıyoruz çünkü kadro mühendisliğini doğru yapamadığımız için.

2.5 kanat ile sezonu açarsan devre arasında Lang'ı kiralamak zorunda kalırsın. O yüzden kanat almalıyız yine.

Sağ bek lazım değil, ancak Singo'ya iyi teklif gelir kendisi de gitmek isterse o zaman sağ bek alınır.

Fener’e UEFA’dan üst üste cezalar gelip mali disiplin kuralları nedeniyle pahalı transfer yapılamayacağının anlaşılması ile yabancı kuralının değişmeyeceğinin açıklanması aynı zamana denk geldi

Kuralın değişmemesi net olarak bizim dezavantajımıza bir durum, çok sevinmesek iyi olur
Mali olarak kötü durumda değilsin. Gerekiyorsa kurala uyan 15 milyonluk 3 zıpkın gibi herif alırsın biter gider.
Bunlara çocuk muamalesi yapılması da sıkıntı.
Singo bize gelmeden önce 24 yaşındaydı, 23 yaşında olunca bebe mi oluyor bu herif yani.

Kuralı değiştiremiyorsan oyunu değiştirmek senin elinde

icardi konusu belirsiz, Lemina konusu belirsiz, altyapıda pro sözleşme yapılmayan oyuncular var, kamp programı belli değil, herhangi bir transfer atağı yok, ne yaptığımı belli değil, medya iletişimi yok, sportif aş belli değil rezillik rezillik rezillik
Dk bitmesini bekliyoruz

Önce 5 kere toplanti yapalim liste belirlemek icin. Teklifleri agustos 30 gibi göndermeye baslariz

Ne görev dağılımıymış millet başkan olmadan topçu alıyor, bizimki tek adaylı seçimde görev dağıtamıyor

Herşeyi de GSye oynayan oyun olarak anlatmayın yav

10+4ün en çok yarayacağı kulüp biziz, tek yapmamız gerekn 1-2 iyi yabancı yanına 2-3 tane iyi genç almak.

Fenerin 25 yabancısı var, kuralın değişmemesi nasıl onlara yarıyor anlamadım.
Kural 12+2 veya duz 14 olsaydi cl alacaktik. Ama 10+4 oldugu icin malesef clde gruptan cikamayiz

Yönetime hocaya bahane buluyorlar diyoruzda, taraftarin da onlardan kalir yani yok

Kilavuzu karga olanin burnu boktan cikmazmis

Geri
Üst Alt