Türkiye'de gazetecilik konulu twit paylaşacağım şimdi size:

Galatasaray, John Duran konusunda abayı yaktı. (bilmemne sports)
2500 rt , 10000 like

Sorun 25 teklif etmeleri değil de haber olsun diye bunu birilerine söyletmeleri. Resmen taraftarla dalga geçiyorlar.

Türkiye'de gazetecilik konulu twit paylaşacağım şimdi size:

Galatasaray, John Duran konusunda abayı yaktı. (bilmemne sports)
2500 rt , 10000 like
Gerçek gazeteci yok zaten ülkede. Herkes ekmeğinin peşinde. Eskiden Fotomaç'ta her gün Ronaldinho Galatasaray'da, fenerden messi bombası tarzı haberler görürdük. Herkes de inanırdı. Çünkü milletimiz düşük zekalı ve yalanlarla mutlu olmayı seven bir millet olduğu için inanıyor, inanmak istiyor daha doğrusu. Sosyal medyada ise birilerine ulaşmak ve para kazanmak fenomen olmak daha kolaylaştığı için herkes bu işin içine girdi. Ben hepsini etkileşim kaşarı olarak görüp hiçbirine inanmadığım için boş hayallere de kapılmıyorum herkese tavsiye ederim.

Aha gelir mi be? Gelsin de 6 numara görelim. Burnley kardeşim ha direk bonservisiyle satmışsın ha zorunlu satın alma ile satmışsın. Senin için ne fark eder? Sonuçta her türlü satmış oluyorsun sadece 1 sene ötemeli oluyor. Bu arada zorunlu satın alma opsiyon değil şarttır o. Zorunlu satın alma şartlı teklif ise bence çözülebilir bir sorun önemli olan onlar kaç para istiyor biz kaç para veriyoruz bence sorun buradadır.

Anlamadigim zorunlu opsiyon ya da bondervis aynisi. Bu seneden kesilmiyor mu?

Anlamadigim zorunlu opsiyon ya da bondervis aynisi. Bu seneden kesilmiyor mu?
Zorunlu satın alma 1 sene sonra devreye giriyor. Bonservis direk ama bu Burnley için nasıl bir fark yaratır onu bilemiyorum. Sonuçta her türlü satmış olacaklar. Bence parada anlaşılırsa bu aşılabilecek bir sorun olur. Önemli olan Brunley kaç istiyor biz kaç veriyoruz?

fb'nin hamleleri bekliyoruz. bu sene transfer için acele etmemizi gerektirecek hiçbir sebeb yok

İyi bir oyuncu ancak çok tek yönlü baba ben bilmiyorum istemiyorum böyle oyuncular.Yoksa baktığında gelse ligdeki açık ara en iyi 6 olur yani

Geri
Üst Alt