Valla sizin amalariniz da arrik umrumda değil

Papa gueye de coptu hücuma katkı vermiyordu

Gördük

Okan buruk kimi istiyorsa alsınlar

İstediği bütün ortasahalar iyi
Gueye'ye çöp diyen futbolu bıraksın

Adamın terse attığı uzun topları bir tane atabilen orta sahamız yok 4 yıldır

İlk ismi geçtiğinde de söyledim umarım olur diye ama çok para istedi şerrolar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli olarak daha degerli oldugunu biliyordur. Acaba Avrupaya transfer olmayi mi düsünüyor? Normalde Basaksehir bile Kazimcan icin yabanci kontenjani harcamayi istemez

Lesley yemdir muhtemelen. Daha hiçbir yabancı transferde yabancı basından önce yerli basının isim verip tutturduğunu görmedim epeydir.

Sane
Nhaga
Asprilla hiçbirini bilemediler geçen sene mesela

Lemina bile gelmeden bi saat önce Haluk ya da Burhan dehşet maaş istiyordu falan çekiyorlardı. Önce bizim basına düştüyse bilin ki yemdir. Bizimkiler bitme aşamasında isim giriyor anca.

Ousmane Diao haberini ilk Evren Chicago diye bir hesap vermişti bjkli 1 ay falan oluyor
Geçtiğimiz 1 ayda belirlenen yada önerilen oyunculara şartları yani maliyetleri vb. soruluyordu. Şimdi artık görüşme ve pazarlık aşamasına geçildi. Bu kısımda hızlı ilerlediğimiz pek görülmüş bir şey değildir ama bu sefer bazıları hızlıca sonuçlansa keşke.

UEFA bu konuda bir değişiklik yapmadıysa eğer zorunlu satın alma maddeli transferde aynı bonservisi şu an ödemiş gibi mevcut sezon limitine yansıtıyor. Aynı şekilde oyuncunun satın alma sonrası için anlaşılan sözleşme süresine bölüp yıllık maaşını da ekleyip limitinden düşüyor.

Burada asıl kilit nokta zorunlu satın alma maddesinden ziyade "şarta ya da şartlara" bağlı satın alma maddesi. Orada durum biraz farklı işliyor.

G.4.6 şeklinde aratıp aşağıdan bakabilirsiniz;

TFF tarafında da durum benzer. Burada linitten bağımsız kulüp kendi mali hesaplamasını daha rahat yapabilmek için bunu yapıyor. Limit konusunda da şarta bağlı ile etrafından dolanıyor gibi görünmekte.
Aynen bende öyle biliyorum iste. Mantigini anla,adim

Lesley yemdir muhtemelen. Daha hiçbir yabancı transferde yabancı basından önce yerli basının isim verip tutturduğunu görmedim epeydir.

Sane
Nhaga
Asprilla hiçbirini bilemediler geçen sene mesela

Lemina bile gelmeden bi saat önce Haluk ya da Burhan dehşet maaş istiyordu falan çekiyorlardı. Önce bizim basına düştüyse bilin ki yemdir. Bizimkiler bitme aşamasında isim giriyor anca.
Lesley'i Tolgahan yazmıştı listede olduğunu.

ugochukwu aradığımız oyuncu değil daha iyisini bulabiliriz.

Lesley'i Tolgahan yazmıştı listede olduğunu.
Yazdı listededir belki de teklif falan yoktur ortada.

Bizim basın yöneticiler mesaj atında haber giriyor. Hiçbirinin haberi yok bişeyden. Teklif yapmış olsak emin olun ilk Haluk’a düşmez önce yurtdışında yer alır.

Geri
Üst Alt