Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.438
- 7.666
- 1.233
Diao'nun Epl'den talipleri var, aynı takımda Denil Castillo da çok iyi orta saha 2004, yine 2004'lü Pedro Bravo var o da potansiyelli Kolombiya'dayken izlemiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyo zaten ama aciktan yazdıysa bilgi almistirDun halugun 1 dedigi 1 dedigini tutmuyor diyordunuz simdi 1 isim atti hepinizi heycan kapladi. Ulan gsc
Birde bu var; Okan Buruk kolay kolay sevdigi oyuncularin kalbini kirmak istemiyor belli. Dürüst olmak gerekirse misal Abdulkerim Bardakci as oyuncu seviyesinde degil ve normal bir ortamda o sol stopere transfer yapmak lazim olmali. Ama Bardakci oynayabildigi zaman, 100% Bardakciyi oynatacak.10+4 kuralının kalması iyi oldu. Okan bey ile Abdullah bey çok istediler yine şov yapsınlar 30-40'a adam alsınlar ama şimdi Dursun bey genç oyunculara o paraları vermeyince mecbur geliştirme zarureti içerisinde olacağız.
Kalecimizin yerli olması bu kuralda bizi öne çıkaran bir diğer nokta.
Yerli iyi oyuncu sayımızın çok olması yine bizi öne çıkaran bir başka nokta.
Dikkat edilmesi gereken tek şey kontenjan oyuncularını hangi mevkiye alacağımız olacaktır. Misal 10 numara pozisyonu biz de genç oyuncu kaldırmaz.
Bek ve kanat oyuncularını gençlerden temin etmek her zaman daha akıllıca oluyor gerekirse Jakobs'tan çıkıp U23 kontenjanından sol bek bile alınabilir. Omurgaya genç oyuncular ancak alternatif alınıp ana plana konmamalı ha oyuncu gelişim gösterir, hakeder ve oynar o ayrı konu.
Can uzun on numara değil ki hele aradığımız oyuncu hiç değil10 numaraya Can Uzun'u çekeceğiz. Genç ve dinamik orta sahamız ile CL de çeyrek final geliyor inş.
28 yaşında. 12+2 devam etseydi Duran yerine çok daha iyi olurdu orası net. Şu an santrafora u23 almalıyız.Duran yerine yedeğe alınması gereken isimdi
Birak bu isleri sergen. Hosuna giden birsey söyleyince iyi söylemeyince kötu kaynak oluyorBilmiyo zaten ama aciktan yazdıysa bilgi almistir
Herif EPL falan yapti sence 300 bin euroya falan mi oynuyordu amma salladin yeminle.fener malang sarr için imza parasıyla beraber 8-9 milyon Euro maaş teklif etmiş. kariyeri boyunca o herif 1 milyondan fazla maaş almamış olabilir maaş olayınin b.ku çıktı arabistan olduk artık
Ben Brandt istiyorum.Can uzun on numara değil ki hele aradığımız oyuncu hiç değil
6 no u23 bence Lesley'den daha iyisi pek yok alabileceğimiz.Onu da scout ekibi bulsam abi benim işim değil. 50 tane oyuncu sayarım benim dediklerimi almayacaklar sonuçta kötü oyuncu değil ama ayakları o kadar iyi değil burada turkiyede ayak takıntısı var sıkıntı yaşayabilir.
Osi baba bu işi çözer. Bir de kaptan olacağım diyip şeklini de koyar.Ugochukwu aslen Nijerya'lı bu arada, Nijerya milli takımını seçer bize gelirse