Cok istiyordunuz ve Genis Liste donemi basladi. 1 haftada 2 nobet doldururuz heralde

Lemina Brezilya ligine gidebilirmis.

Suudi Arabistan kulübü Al-Shabab, Mario Lemina'ya yıllık yaklaşık 5 milyon dolar maaş içeren bir sözleşme teklif etti.

Tecrübeli futbolcu bu astronomik teklifi geri çevirdi.

Gabonlu futbolcuya Suudi Arabistan'ın yanı sıra Brezilya'dan da ciddi bir ilgi bulunuyor. (HT Spor)

Bizim uyuşuklar kıçına kaldıracak da, transfer yapacak da ohooooo..

lemina gibi tüm büyük maçlarda muazzam oynayan adamın yeri zor dolar bu arada maalesef.Diğer isimlere göre maaşı da az baya yani
Kaliteli ama devamliligi yok iste, 5 gunde 2 mac oynayinca ondan sonraki maca cikamaz hale geliyor. Surekli agrilari var. Maalesef 50 mac oynandigi sezonda yerine iyi birini almak zorundayiz.

Kaliteli ama devamliligi yok iste, 5 gunde 2 mac oynayinca ondan sonraki maca cikamaz hale geliyor. Surekli agrilari var. Maalesef 50 mac oynandigi sezonda yerine iyi birini almak zorundayiz.
öyle ama şu adamın pool,atletico vs gibi maçlarda oynadığının yarısını oynayacak adamı bile bulmak imkansız neredeyse yani öyle bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum , ugochukwu'yu beğeniyorum ama zor yani öyle maçlar çıkarması istikrar bakımından daha iyi olacak olsa bile.2si beraber kadroda ok mesela benim için direkt

Beceribileceklerini sanmiyorum açikcasi bu işi eldekinden olup 2 yi ararken 1 den olmakta var işin sonunda.

Normalde Lemina ve İcardi yi cok seviyorum ama iki futbolcuda yaslari var.Lemina nin bu mac secme gibi konusmalari alacagi maasi da dusunursek yollari ayirmak en mantiklisi.Takimin degisime ihtiyaci var bu degisim bir anda degil kademe kademe gerceklesmesi lazim.Bu yuzden firsat varken her iki oyuncuya guzel veda etmeliyiz.

öyle ama şu adamın pool,atletico vs gibi maçlarda oynadığının yarısını oynayacak adamı bile bulmak imkansız neredeyse yani öyle bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum , ugochukwu'yu beğeniyorum ama zor yani öyle maçlar çıkarması istikrar bakımından daha iyi olacak olsa bile.2si beraber kadroda ok mesela benim için direkt

Beceribileceklerini sanmiyorum açikcasi bu işi eldekinden olup 2 yi ararken 1 den olmakta var işin sonunda.

Yabanci kurali iste bu yuzden degismeliydi, duz 14 falan olsa hic tereddut etmeden sozlesmesini uzatirdim ama suan kadro planlamasini yaparken Lemina kalsin mi gitsin mi diyoruz, Artik genc oyuncu da degil. Lesley alinabiliyorsa bence alinsin ondan daha iyisini o pozisyon icin bulup getiremezler zaten.

lemina gibi tüm büyük maçlarda muazzam oynayan adamın yeri zor dolar bu arada maalesef.Diğer isimlere göre maaşı da az baya yani
İskenderim Lemina nın da yeri dolmaz dersek geçen sene son haftalarda ki gibi fıtık olmaya devam ederiz. Icardi, Sanchez, Torreira, Lemina gibi oyuncularla vedalaşmamız gerekiyor.

Lemina ile sözleşme uzatıp üzerine Lesley çekmeliyiz. Böylelikle Lemina hem iyi alternatif hem daha dinç olur.

Sara yerine 8 numara
İcardi yerinede 10 numara.

Duran+Lesley+Nhagadan kalan +1 içinde kanat oyuncusu bakılır

1783000849983.webp

Geri
Üst Alt