Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina gibi tüm büyük maçlarda muazzam oynayan adamın yeri zor dolar bu arada maalesef.Diğer isimlere göre maaşı da az baya yaniLemina Brezilya ligine gidebilirmis.
Kaliteli ama devamliligi yok iste, 5 gunde 2 mac oynayinca ondan sonraki maca cikamaz hale geliyor. Surekli agrilari var. Maalesef 50 mac oynandigi sezonda yerine iyi birini almak zorundayiz.lemina gibi tüm büyük maçlarda muazzam oynayan adamın yeri zor dolar bu arada maalesef.Diğer isimlere göre maaşı da az baya yani
öyle ama şu adamın pool,atletico vs gibi maçlarda oynadığının yarısını oynayacak adamı bile bulmak imkansız neredeyse yani öyle bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum , ugochukwu'yu beğeniyorum ama zor yani öyle maçlar çıkarması istikrar bakımından daha iyi olacak olsa bile.2si beraber kadroda ok mesela benim için direktKaliteli ama devamliligi yok iste, 5 gunde 2 mac oynayinca ondan sonraki maca cikamaz hale geliyor. Surekli agrilari var. Maalesef 50 mac oynandigi sezonda yerine iyi birini almak zorundayiz.
Beceribileceklerini sanmiyorum açikcasi bu işi eldekinden olup 2 yi ararken 1 den olmakta var işin sonunda.Kaliteli ama devamliligi yok iste, 5 gunde 2 mac oynayinca ondan sonraki maca cikamaz hale geliyor. Surekli agrilari var. Maalesef 50 mac oynandigi sezonda yerine iyi birini almak zorundayiz.
öyle ama şu adamın pool,atletico vs gibi maçlarda oynadığının yarısını oynayacak adamı bile bulmak imkansız neredeyse yani öyle bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum , ugochukwu'yu beğeniyorum ama zor yani öyle maçlar çıkarması istikrar bakımından daha iyi olacak olsa bile.2si beraber kadroda ok mesela benim için direkt
Beceribileceklerini sanmiyorum açikcasi bu işi eldekinden olup 2 yi ararken 1 den olmakta var işin sonunda.
Greenwood alalim diyorsun ozaman. Alalim.Sane'yi satıp Greenwood'u çözsek intihar eden fenerliler çıkabilir ciddi söylüyorum
İskenderim Lemina nın da yeri dolmaz dersek geçen sene son haftalarda ki gibi fıtık olmaya devam ederiz. Icardi, Sanchez, Torreira, Lemina gibi oyuncularla vedalaşmamız gerekiyor.lemina gibi tüm büyük maçlarda muazzam oynayan adamın yeri zor dolar bu arada maalesef.Diğer isimlere göre maaşı da az baya yani