- 29 Ocak 2024
- 8.070
- 6.819
- 568
#Ugochukwuistemiyoruz
Çünkü ağır, ha yerini hiçlikle dolduracaksak gelebilir o zaman başka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ile yolları ayırırsak Torreira ile birlikte 6 numarada kullanmak için u23 kuralına uygun bir defansif orta saha alınması benim için mantıklı geliyor. Asıl mevzu sağlam bir 8 ve 10 numara alınması gerçekten. Zaten elde orta saha kalmıyor Lemina gittikten sonra Nhaga belli ki güvenilip kullanılmayacak, İlkay emekli olması gereken durumda, elde bir Sara ve Torreira kalıyor ki her ikisine ek olarak 1 tane 10 numara 1 tane Merkez Orta Saha kesin gerekiyor bir de Lemina gidecekse u23 kuralına uygun bir Defansif Orta Saha daha alınmalı#Ugochukwuistemiyoruz
vj bülent gibi nöbet
Enes yorumununun geneline katılıyorum ama bana kalsa ortasaha komple değişmeli, ne sara ne lemina artık güvenilir, torreiranın kafa da güney amerika istanbul arası gitgelli bence artık ondan da hayır gelmezLemina ile yolları ayırırsak Torreira ile birlikte 6 numarada kullanmak için u23 kuralına uygun bir defansif orta saha alınması benim için mantıklı geliyor. Asıl mevzu sağlam bir 8 ve 10 numara alınması gerçekten. Zaten elde orta saha kalmıyor Lemina gittikten sonra Nhaga belli ki güvenilip kullanılmayacak, İlkay emekli olması gereken durumda, elde bir Sara ve Torreira kalıyor ki her ikisine ek olarak 1 tane 10 numara 1 tane Merkez Orta Saha kesin gerekiyor bir de Lemina gidecekse u23 kuralına uygun bir Defansif Orta Saha daha alınmalı
Sergen kefren thuram mı ugochukwuBu lesleyi 2 mac arka arkaya bile izlemeden ağır mı dendi
Bu kadar agirsa nasıl 36 maç oynadi geçen sezon premier ligde
Papa Guye de agir ve çöptü
Tabiki de yabancı sayılacak vedat muric nasıl yabancıysa artık kazımcan da yabancı sayılacakYerli statusunde oynayan oyuncu yabanci sayilma durumu oluyor mu?
Aaaa bu cafer değil mi
Baba videoyla olmaz o işSergen kefren thuram mı ugochukwu
mu, yoksa başka bi chuklu chukwuemeka mı
Skills videosu izledik fizik yerinde ama ağır geldi olum napalım x2 hızda mı izleyelim videoyu