#Ugochukwuistemiyoruz

Çünkü ağır, ha yerini hiçlikle dolduracaksak gelebilir o zaman başka
Lemina ile yolları ayırırsak Torreira ile birlikte 6 numarada kullanmak için u23 kuralına uygun bir defansif orta saha alınması benim için mantıklı geliyor. Asıl mevzu sağlam bir 8 ve 10 numara alınması gerçekten. Zaten elde orta saha kalmıyor Lemina gittikten sonra Nhaga belli ki güvenilip kullanılmayacak, İlkay emekli olması gereken durumda, elde bir Sara ve Torreira kalıyor ki her ikisine ek olarak 1 tane 10 numara 1 tane Merkez Orta Saha kesin gerekiyor bir de Lemina gidecekse u23 kuralına uygun bir Defansif Orta Saha daha alınmalı

Alın gelin bunu

05d291bf622d159f7f87f4d08119639b.webp

Bu lesleyi 2 mac arka arkaya bile izlemeden ağır mı dendi

Bu kadar agirsa nasıl 36 maç oynadi geçen sezon premier ligde

Papa Guye de agir ve çöptü

Lemina ile yolları ayırırsak Torreira ile birlikte 6 numarada kullanmak için u23 kuralına uygun bir defansif orta saha alınması benim için mantıklı geliyor. Asıl mevzu sağlam bir 8 ve 10 numara alınması gerçekten. Zaten elde orta saha kalmıyor Lemina gittikten sonra Nhaga belli ki güvenilip kullanılmayacak, İlkay emekli olması gereken durumda, elde bir Sara ve Torreira kalıyor ki her ikisine ek olarak 1 tane 10 numara 1 tane Merkez Orta Saha kesin gerekiyor bir de Lemina gidecekse u23 kuralına uygun bir Defansif Orta Saha daha alınmalı
Enes yorumununun geneline katılıyorum ama bana kalsa ortasaha komple değişmeli, ne sara ne lemina artık güvenilir, torreiranın kafa da güney amerika istanbul arası gitgelli bence artık ondan da hayır gelmez

Ama yönetimi düşününce gidenin yerini daha kalifiye yenisiyle doldurabileceğini inanmadığımdan böylesine köklü bir değişim insanı tereddütte bırakıyor

Ezcümle orta sahasamızın hem nicel hem nitel olarak çeşitlenmeye ve yenilenmeye ihtiyacı var

Bu lesleyi 2 mac arka arkaya bile izlemeden ağır mı dendi

Bu kadar agirsa nasıl 36 maç oynadi geçen sezon premier ligde

Papa Guye de agir ve çöptü
Sergen kefren thuram mı ugochukwu
mu, yoksa başka bi chuklu chukwuemeka mı

Skills videosu izledik fizik yerinde ama ağır geldi olum napalım x2 hızda mı izleyelim videoyu

Sergen kefren thuram mı ugochukwu
mu, yoksa başka bi chuklu chukwuemeka mı

Skills videosu izledik fizik yerinde ama ağır geldi olum napalım x2 hızda mı izleyelim videoyu
Baba videoyla olmaz o iş

Rennes altyapısından çıkmış

Bi potansiyel görüp chelsea almış ve burnleye satmış

Onlar da direkt 36 maç oynatmış .3 gol atıp 1 asist yapmış.yasi daha 22

Referansları iyi gayet

Biz de thuram istiyoruz ama bakalim

YOUSSOUF FOFANA firsati degerlendirilebilir bence
Pape Matar Sarr yine firsat olarak goze carpmakta

Bu Lesley Josef kadar iş yapcaksa gelsin, bizi .ortasaha da bir hayvan potansiyeline ihtiyacımız var

Geri
Üst Alt