maskeli beşler taksici gibi nöbet :D :D

Ceyhun - Taksici deme bana alınırım bak sana al vitesi yanınaaaa | Facebook
Ceyhun Yılmaza selam

Git al gel.
Oyuncuyu almak için illa trabzonda performans yapmasını bekleme, gelecek sene 25 isterler

....
Santrafor yedeği yükleniyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina gidiyor mu?
Açıkçası Icardi ve Lemina'dan çıktığımıza sevinirim yerlerine genç isimler almak şart

....
Santrafor yedeği yükleniyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlarınız da, paylaşım yaparken yasaklı kaynak listesine bakmaya özen gösterelim. Yoksa en ateşli transfer dönemini gscimbom'suz geçirme durumun olabilir.

Lemina Icardi bunlarla olacak iş degil genç 40 maç oynucak adamlar lazım bize Çarşamba pazarı kaldıracak seviyede
Iki tane yabancı sağ bekten birinden cikmak lazim
Sara varsa talibi yollamak lazım

2 merkez orta saha 1 adet 10 numara gerekiyor, Lemina artık stoper rotasyonunda, Kaan ve İlkay’ın durumu ortada
Elimizde Sara ve Torreira’dan başka merkez orta saha yok
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. İyi bir Defansif Orta Saha alınırsa maçlara göre Sara veya Torreira ile orta saha ikilisi tamamlanır. Mesela Eren / Jakobs 'da yaptığımız gibi ligde Sara 'yı yeni alınan defansif orta sahanın yanında oynarken şampiyonlar liginde Torreira 'yı o defansif orta sahanın yanında görebiliriz

Can Uzun'a her şey dendi ama Mertens rolünü alabileceği söylenmedi. Ceza sahası içinde ve dışında 2. toplarda yüksek gol oranlarını görebilecek bir potansiyel. Bu da işimize fazlasıyla yarar.

Geri
Üst Alt