siz bilmezsiniz belki gençsiniz de jardel transferi dışında galatasaray taraftarının eziyet çekmediği hatta fener tarafından eziklenmediği transfer dönemi yoktur

40 küsur yaşındayım 35 seneyi aşkın futbol takip ediyorum

galatasarayın son 2-3 seneki kadar rahat transfer yaptığı dönem hatırlamıyorum
%100

Carrusca, Heinz geldi diye deli gibi seviniyorduk yokluktan.

Lincoln Linderoth dönemiyle birşeyler yapmaya başlamıştık.

siz bilmezsiniz belki gençsiniz de jardel transferi dışında galatasaray taraftarının eziyet çekmediği hatta fener tarafından eziklenmediği transfer dönemi yoktur

Bende 80'lerin cocuguyum, ben nerden bilmeyecem ? 😁

Genel olarak oyleydi tabi , Jardel'i o donem daha kamp baslamadan transfer etmisiz az once twitter'da denk geldim. Keske boyle elit transferleri hep Temmuz ayinda yapabilsek su son gunleri bekleyelim zirvaligindan ciksak artik.

Üstünel dönüm noktasıydı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o bile değildi

o gün bile fener daha iyi trander yapıyordu

jo alıyorduk biz bitik herif onlar niang sow filan alıyordu prime dönemlerinde

yerliler selçuk dışında hep kaptırılıyordu ki o da bonservissizdi

aysal dönemi kısa süre bir bol harcama vardı

Ugurcan
Singo Sanchez VVD Jakobs
Baleba Thuram
Baris Can Sane
Osimhen

Olacagindan degil de

niye öyle son gün bekleyelim bahanesi dedin o zaman

en iyi senin bilmen lazım hooijdonka karşılık petre bratu gelince bir heyecanlanıyorduk

conceicao saidou ikilisi ile ne hayaller kuruyorduk
Paramiz da olsa genel olarak son gunleri bekledigimiz icin, bu son donemde de yasadik bunu. Ben bunu kastettim.

Singo, Ugurcan, Ilkay. Bunlar daha gectigimiz sezon transferin son gunlerinde geldi.

Genel olarak iyi oyunculari sonlara dogru birakiyoruz "daha ucuz olur mu acaba" dusuncesiyle. Ya da iyi oyuncu demeyelim, ihtiyac duyulan mevkiler desek daha dogru.

o bile değildi

o gün bile fener daha iyi trander yapıyordu

jo alıyorduk biz bitik herif onlar niang sow filan alıyordu prime dönemlerinde

yerliler selçuk dışında hep kaptırılıyordu ki o da bonservissizdi

aysal dönemi kısa süre bir bol harcama vardı
Ilk lincoln transferi ile bizde bu işi yapacağız bizde güzel kadro kuracağız ışığı doğdu. Ardından Keita falan geldi ama yine yetersizdik doğru

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener şampiyonlar ligi elemesinde takılınca ertesi gün kezman lugano filan indiriyordu bizim gariban gerets kalli filan zar zor inamoto barusso😀

Oyuncu kalitesi ve transfer hamleleri açısından inanılmaz olarak ezildiğimiz, her derbiden boynumuz bükük ayrıldığımız, necatinin golüyle 1-0 yenip deliler gibi sevindiğimiz 2000 sonrası 5-10 yıllık dönemin şampiyonluklarına dönüp bir bakayım dedim. Bu üstünlüklerine rağmen şampiyonluklara ambargo koyamamışlar.

Ödegard vs trossard

Hangisi bize daha uygun ikisinden birini alabileceğimizi düşünürsek

Oyuncu kalitesi ve transfer hamleleri açısından inanılmaz olarak ezildiğimiz, her derbiden boynumuz bükük ayrıldığımız, necatinin golüyle 1-0 yenip deliler gibi sevindiğimiz 2000 sonrası 5-10 yıllık dönemin şampiyonluklarına dönüp bir bakayım dedim. Bu üstünlüklerine rağmen şampiyonluklara ambargo koyamamışlar.

herşey yoklukta güzeldi 😁

Geri
Üst Alt