- 29 Ocak 2023
- 15.837
- 8.902
- 1.203
Odegaard ancak odegaardla görüşebilme ihtimalimiz bile 0 direktÖdegard vs trossard
Hangisi bize daha uygun ikisinden birini alabileceğimizi düşünürsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Odegaard ancak odegaardla görüşebilme ihtimalimiz bile 0 direktÖdegard vs trossard
Hangisi bize daha uygun ikisinden birini alabileceğimizi düşünürsek
Ya o adamın bi açıklaması var Vogel beklerken kapıdan Inamoto girdi diye. Insan kahroluyor garibanlığafener şampiyonlar ligi elemesinde takılınca ertesi gün kezman lugano filan indiriyordu bizim gariban gerets kalli filan zar zor inamoto barusso![]()
Gerets'e şampiyonluk hediyesi olarak orta saha sözü verilmişti hatta Alou Diarra alınacak dendi (Lens'te mi oynuyordu ne), gittiler Inamoto'yu almışlardı sonrasında.fener şampiyonlar ligi elemesinde takılınca ertesi gün kezman lugano filan indiriyordu bizim gariban gerets kalli filan zar zor inamoto barusso![]()
Odegaard ancak odegaardla görüşebilme ihtimalimiz bile 0 direkt
İkisinden birini alabiliriz zaten rts
Carrusca yeni hagi diye aldık%100
Carrusca, Heinz geldi diye deli gibi seviniyorduk yokluktan.
Lincoln Linderoth dönemiyle birşeyler yapmaya başlamıştık.
Trossard da iyi oyuncu da bize 10 lazım , trossard belki 10da yine o rolü üstlenir bir şekilde ama hani meçhul orada kesin napacagi.Odegaard ise sakatlanmazsa zaten direkt double double yapar ama buraya tatile belki gelir ets yada jolly tur sponsorlugundaArsenal’in sadece 2-3 şamp ligi maçını izledim bu sene onda da topçulara alıcı gözle bakmadım. dünya kupasında iki topçuyu da alıcı gözle izledim, trossard daha çok hoşuma gitti ama gördüğüm genel çoğunluk ödegardı baya beğeniyor.

Odegard uzak kalsın bizden. Aşırı kötü oynuyor.Odegaard ancak odegaardla görüşebilme ihtimalimiz bile 0 direkt