fener şampiyonlar ligi elemesinde takılınca ertesi gün kezman lugano filan indiriyordu bizim gariban gerets kalli filan zar zor inamoto barusso
Ya o adamın bi açıklaması var Vogel beklerken kapıdan Inamoto girdi diye. Insan kahroluyor garibanlığa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener şampiyonlar ligi elemesinde takılınca ertesi gün kezman lugano filan indiriyordu bizim gariban gerets kalli filan zar zor inamoto barusso😀
Gerets'e şampiyonluk hediyesi olarak orta saha sözü verilmişti hatta Alou Diarra alınacak dendi (Lens'te mi oynuyordu ne), gittiler Inamoto'yu almışlardı sonrasında.

Arsenal’in sadece 2-3 şamp ligi maçını izledim bu sene onda da topçulara alıcı gözle bakmadım. dünya kupasında iki topçuyu da alıcı gözle izledim, trossard daha çok hoşuma gitti ama gördüğüm genel çoğunluk ödegardı baya beğeniyor.
Trossard da iyi oyuncu da bize 10 lazım , trossard belki 10da yine o rolü üstlenir bir şekilde ama hani meçhul orada kesin napacagi.Odegaard ise sakatlanmazsa zaten direkt double double yapar ama buraya tatile belki gelir ets yada jolly tur sponsorlugunda

Yapacağınız habere tüküreyim utanmaz reziller

Hepsi salliyor yeminle, gecen hafta bol bol bu hafta icin hareket basliyor dediler simdi haftaya basliyacakmis , geciniz hic biri birsey bilmiyor

Geri
Üst Alt