osimhenden sonra hiçbir transfer haberine imkansız diye bakamıyorum.Alma ihtimalimiz 0 diyenler zaten her habere kolpa çekenler.Sakat almayın diyenlerde paso negatifler .

Sallai'ye iyi teklif olursa 15+ satılmalı yaşından dolayı hatta Singo'ya iyi teklif varsa maaşından dolayı o da satılmalı. 10 yabancının ikisini sağ beke harcamak bence de mantıklı değil. Birini satıp Arda yada u23 bek almak daha iyi olur bence.
29 yaṣ daha cok genc futbolda. 15m gibi komik paraya asla satilmamali sallai. Aldigi maas 3kurus zaten. Singo kronigi elden cikarilmali

:asd:

IMG_20260703_143823.webp

Abi neyin odegaardı yav neyle nasıl alabiliriz hiç mi kafası çalışmıyor bu GS muhabirlerinin

Ali Dursun Khannous'un menajerliğini aldığı için Fas elendikten sonra bu konuda hareket bekliyorum, bence Can'dan yüksek maliyetten dolayı vazgeçeceğiz, Khannous'u zorunlu kiralama falan alabiliriz

Baleba, Khannous, Duran, Ali Habeşoğlu bunları almamız lazım

Ali Habeşoğlu'nu almazsak, Trabzon ya da yurtdışına falan giderse, gelecekte çok peşinden koşarız, gelecek turnuvalarda milli takımın forveti o olacak çok iddialıyım

Ferdi Kadıoğlu geyiği dönüyor olay nedir ben kaçırdım onu sanırım duyum mu var

Geri
Üst Alt