Ake formdadır, değildir bilmem ama bu kadar ratingi yüksek bir ismi dış basında dahi haber yaptırmadan bitirmek başarı.

Ake formdadır, değildir bilmem ama bu kadar ratingi yüksek bir ismi dış basında dahi haber yaptırmadan bitirmek başarı.
Haberi çıktı. 3 stoper vardı Malang Sarr, Kim min Jae, Ake bu 3'ünden birini alacaklar deniyordu haberler. KMJ pahalı geldi, Malang Sarr'ı alma ihtimalleri en yüksek deniyordu ama maaş isteği fazla deniyordu demek ki Ake'de karar kılmışlar.

Ake geçen sene az süre aldı diye biliyorum sakatlık sorunuda cabası

Bunlarda sıfır zeka var çöplük ordusuna yeni birini daha eklediler, Ostorwolde buna tur bindirir, City'den ayrılan 30+ oyuncudan hayır gelmez posası çıkmış oluyor, en büyük örnek İlkay KDB Ederson vs vs, sistem takımı olduklarından gittiği her yerde patlıyorlar, stadı yenileyip yapılanmaya gitmedikleri sürece rakibimiz olamazlar, hayaller KMJ gerçekler ake.

27 yaşında Arsenal'in kaptanını almak mı bu bana Sneijder transferini hatırlattı net olarak

Ake geçen sene az süre aldı diye biliyorum sakatlık sorunuda cabası
Geçen sezon kötüydü zaten o yüzden az süre buldu. Milli takımda da DK'da pek iyi gözükmedi açıkcası. Bir de daha çok 3'lü stopere daha uygun kendisi sanki yada sol bek için aldı bunu Fb.

27 yaşında Arsenal'in kaptanını almak mı bu bana Sneijder transferini hatırlattı net olarak
Böyle deyince güzel gözüküyor. Odegaard yetenekleri itibariyle de tam bize lazım 10 no ama geçen sezonu sakatlıklarla geçti. DK'da şu ana kadar 3 asisti var sanırım. Maliyeti çok yüksek olacak aynı zamanda sakatlık riski de yüksek olan bir oyuncu yani ciddi risk. 35-40 bonservis, nereden baksan 13-15 milyon maaş hani daha yüksek de olabilir. O yüzden bu paralara bu transfer beni korkutur. Sakatlanmazsa hayranlıkla izleriz ama bu risk alınır mı?

10 numaraya layık iki adan fernandes ve odegard zaten

Listede oldukları kesin

Ama süreç yarın başlayacak bizim için

Heycan henuz baslamadi

Yadakli olabileceği için link bırakmıyorum ama biri odegaard yazmış bize. Şaka mı bu?

İlgilendiğimiz bütün futbolcuların piyasa değeri 40-50 filan. Maaşları da ayrı bir meblağ. Nasıl olacak anlamadım.

Sarr akeden daha iyi durumda açıkçası ama çok pahalı

Geri
Üst Alt