- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
Senede 10-15 maç garanti kaçıran adam fbde sakatlanmdı dedik,sene sonu sakatlandıAslında bize cuk oturur. Kronik sakat bir oyuncu da değil bildiğim kadarıyla
Bu sene o kadar maç çıkaracağını hiç sanmıyorum abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senede 10-15 maç garanti kaçıran adam fbde sakatlanmdı dedik,sene sonu sakatlandıAslında bize cuk oturur. Kronik sakat bir oyuncu da değil bildiğim kadarıyla
Haberi çıktı. 3 stoper vardı Malang Sarr, Kim min Jae, Ake bu 3'ünden birini alacaklar deniyordu haberler. KMJ pahalı geldi, Malang Sarr'ı alma ihtimalleri en yüksek deniyordu ama maaş isteği fazla deniyordu demek ki Ake'de karar kılmışlar.
Bruno keşke olsa be vallaha müthiş herif10 numaraya layık iki adan fernandes ve odegard zaten
Listede oldukları kesin
Ama süreç yarın başlayacak bizim için
Heycan henuz baslamadi
mahsun da yabancı sınırını destekliyo
İş yapmak isteyene çözüm çok, pasiflik yapmak isteyene bahane çok(Harcama)Limit problemi sadece Galatasaray'ın problemi
Yabancı sayısı sadece Galatasaray'ın problemi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bu taraftarın gücü, cabası, enerjisi israf ediliyor. Övündükleri hersey taraftarın başarısı (Stadyum, forma gelirleri + ambians) transfer ettikleri Osimhen'i bile taraftar bağladı kulübe. Ben bunların suratına tüküreyim resmen sınanıyoruzİş yapmak isteyene çözüm çok, pasiflik yapmak isteyene bahane çok
Biz ne zamanki bu taraftara bu kulübe layık becerikli ve vizyoner bir yönetim bulabilirsek zaten uçup gideriz. Anadolu takımı yönetir gibi kulüp yöneten amatör yönetimlerle sınanıyoruzValla bu taraftarın gücü, cabası, enerjisi israf ediliyor. Övündükleri hersey taraftarın başarısı (Stadyum, forma gelirleri + ambians) transfer ettikleri Osimhen'i bile taraftar bağladı kulübe. Ben bunların suratına tüküreyim resmen sınanıyoruz
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi