Alt yapıda yapılanma falan yok , dün nasılsa bugün de aynı mantık devam ediyorlar boşuna birşey beklemeyin oradan.

Maliyeti ne bu ake nin? Limit mimit sallamadan devam mı?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depay da yakında Fenere gelebilir

Haberi çıktı. 3 stoper vardı Malang Sarr, Kim min Jae, Ake bu 3'ünden birini alacaklar deniyordu haberler. KMJ pahalı geldi, Malang Sarr'ı alma ihtimalleri en yüksek deniyordu ama maaş isteği fazla deniyordu demek ki Ake'de karar kılmışlar.

Adı geçti sadece; bitmek üzere, anlaşma yakın diye hiç haber duymadık. Üstelik çok sağlam İngiliz haberciler var

x360

Mastürbasyondan sonra başkan

Bizimkilerin Avrupa uçuşunu iptal etmesi üzerine, fener ake yi uçurarak karşılık verdi. Yangın çıkarmaya ramak kaldı. Beceriksiz yonetimmnm

mahsun da yabancı sınırını destekliyo

ya böyle mantık mı olur

ya tam tersi doğruysa

eğer yabancı sınırı daha gevşek olsaydı belki biz arif erdem ve ne bileyim suat kaya yerine tafi, hagi, popescu misali hayvan gibi 2 tane yabancı oyuncu çekecektik ve belkide ŞL'de final oynayacaktık

Transfer calismalarinin halen ciddi olarak basladigini dusunmuyorum.

İş yapmak isteyene çözüm çok, pasiflik yapmak isteyene bahane çok
Valla bu taraftarın gücü, cabası, enerjisi israf ediliyor. Övündükleri hersey taraftarın başarısı (Stadyum, forma gelirleri + ambians) transfer ettikleri Osimhen'i bile taraftar bağladı kulübe. Ben bunların suratına tüküreyim resmen sınanıyoruz

Valla bu taraftarın gücü, cabası, enerjisi israf ediliyor. Övündükleri hersey taraftarın başarısı (Stadyum, forma gelirleri + ambians) transfer ettikleri Osimhen'i bile taraftar bağladı kulübe. Ben bunların suratına tüküreyim resmen sınanıyoruz

Biz ne zamanki bu taraftara bu kulübe layık becerikli ve vizyoner bir yönetim bulabilirsek zaten uçup gideriz. Anadolu takımı yönetir gibi kulüp yöneten amatör yönetimlerle sınanıyoruz

Geri
Üst Alt