- 2 Temmuz 2011
- 137.477
- 58.538
- 5.488
Bize 150 milyonluk 2 transfer lazımOsimhen fakir transferi gibi kaldı. Bu nedir yav
Biri singo tarzi adam olsun da keramettin abi delirsin
Sakin hali çekilmiyor adamin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize 150 milyonluk 2 transfer lazımOsimhen fakir transferi gibi kaldı. Bu nedir yav
Ahb set oyunu oynamıyoruz ki oyun kuralım ya da öyle biri gelsinGenç oyuncuysa iyidir mantığı bize hiç bir şey kazandırmadı. Bize oyun kurma becerisi olan yıldız bir 10 numara lazım can değil bence
İnsanların hevesini kursağında bırakıyorsun Alperim, bırak biraz gençler eğlensin, kendi kendilerini manipüle etsinler, hep bi doğrucu Davutluk olmaz kiBaleba gelmeyecek zaten
2018 de forumda yaziyodu ceza aldıSelman öztürk kim de ciddiye alacağız haberini yaw
Singo tarzıBize 150 milyonluk 2 transfer lazım
Biri singo tarzi adam olsun da keramettin abi delirsin
Sakin hali çekilmiyor adamin
1 gece ne ya? Ne anladim ben o isten? Bir omur desen anca olur.Dua Lipa ile 1 gece mi yoksa 1 günde aniden 5 transfer mi?
Bu adamın Kactane ismi varUche kim yav Lesley mi
Set oyunu oynamaya mecbur bırakılıyoruz çoğu zaman. Doğru Okan buruk iyi bir set oyunu hocası değil ama en azından set oyununu da oynamayı bilen 10 numara şart mertens gibi yoksa hepten set oyunu kabızı bir takım oluruz.Ahb set oyunu oynamıyoruz ki oyun kuralım ya da öyle biri gelsin
Azizim ukucukvu iyi mi bu forumda bir tek senin gözüne guvenirimSingo tarzı![]()

O ayrı da, o tür bir oyuncuya gitmeme nedenimiz yine hoca tercihi olabilir demek istedim ahbSet oyunu oynamaya mecbur bırakılıyoruz çoğu zaman. Doğru Okan buruk iyi bir set oyunu hocası değil ama en azından set oyununu da oynamayı bilen 10 numara şart mertens gibi yoksa hepten set oyunu kabızı bir takım oluruz.
Boo nedirAhb set oyunu oynamıyoruz ki oyun kuralım ya da öyle biri gelsin
Arsenal haberlerini takip ederimodegaard işi makara mı
Zaten nabzı aman transfer olsun yeter kıvamındayız sende transferi buldunBu adamın Kactane ismi var