transferde fazla açılmayalım demişsek kötü bir sene seçtik bunun için çünkü takımın kullanım ömrü dolmak üzere.

dünya kupasından yola çıkarak söylüyorum,

önümüzdeki sene ligde her anadolu maçında rakibi 5-4-1 görücez. anadolu hocaları tüm afrika takımlarını, yeşilburun vs etüt etmeye başlamıştır. ve ben dünya kupasında İspanya dışında merkezden tiki taka ile bu kapanan takımları delebilen takım görmedim ki İspanya da berabere kalmıştı.

tüm maçı değiştiren şeyler duran toplar ve çizgiye inmeler oldu hep.

bu nedenle belki de playmaker bir 8 numara ve ceza sahası ve çevresinde net skor yapabilen tamamlayıcı bir 10 numara bizim için daha iyi bir senaryo olabilir.

Bunlar mal ya Messi’ye hiç top atmıyorlar takıma yeni gelmiş oyuncu gibi öyle bekliyor adam ben olsam her topu Messi ile buluştururdum

Odegaard'ın oluru nedir? Tier kaçtan çıktı bu haber. Pek oluru yok gibi ama

Paranda olsa Türkiye'ye gelecek oyuncuların seviyesi belli en basitinden 27 yaşında Odegaard'ı buraya hiçbir şekilde getiremezsin hakeza Camavinga'da öyle. Parayı yarın satılabilme ihtimali olan oyunculara verecekler göründüğü kadarıyla hoca da imkansız isimlerin hayaline kapılmayın diye ön alıyor şu an.
Bizden önce kendisi ciksin bu hayalden. Ondan sonra ön alir bu durumlara. 30-40 m luk genc topcudan baskasini istemiyor beyefendi

Geri
Üst Alt