Bu yönetime sahip olduğumuz halde 4.transfer nöbetini acabilmek bile büyük başarı bence

Residanz oynar clde ... dursun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala takimin en iyi defans oyuncusu, bak stoper demiyorum en iyi defans oyuncusu. Kalitesi ve hizindan bir eksilme yok, inanmayan maclari izlesin . Bizde sadece gectigimiz sezon konsantre olma problemleri vardi yani nedense cok iyi hazirlanamiyordu maclara. Ama Milli takimda herif full konsantre kimse onu gecemiyor kolay kolay. Ayrica defanstan liderlikte yapiyor.

Bazilari yerine rastgele siyahi genc oyuncu yaziyor , okadar kolaydi sanki bu isler.
Okan Hocanın oyun formasyonunda stoperlere aşırı yük biniyor ki daha çok da Davinson' a tabii. Futbolcular da birer insan; fiziksel yahut mental düşüşler yaşamaları normaldir. Sıkışık fikstürde ara ara birkaç maç dinlendirilse çizgisini bozmayacaktı muhtemelen. Alternatifleri orta sahada ihtiyaç duyulan Lemina, Kaan, Arda, Singo olunca yapamıyorsun haliyle. Okan hoca sağbek-stoper mevkilerini tek oyuncuyla doldurdum diye marifet gibi övünsün...

Kapı hala aralık bırakılıyor ya inanılır gibi değil. Yapın resmi açıklamayı ayırın yolları işte ne bu sürünceme.

İyi saklamışta sanki bana bitirme aşamasına gelmiş. Yaptıkları resmi teklif kabul edilmeyeceği belli bir teklif. Ne diyeyim u23 için gayet mutlu edecek isimlerden biri diğeri de 1 senede Arabistan'da gerileme yaşamadıysa Atangana hatta Atangana'yı bir çok kişi daha çok beğenebilir

İyi saklamışta sanki bana bitirme aşamasına gelmiş. Yaptıkları resmi teklif kabul edilmeyeceği belli bir teklif. Ne diyeyim u23 için gayet mutlu edecek isimlerden biri diğeri de 1 senede Arabistan'da gerileme yaşamadıysa Atangana hatta Atangana'yı bir çok kişi daha çok beğenebilir
Aslinda torreirayla vedalasip

Ugocukwu - Sarr yapmamiz lazim

Residanz oynar clde Yagli dursun

Birinci anlamadigim olay(daha dogrusu mantiksiz buldugum) projeler vs hepsi guzel, yapilsin hic itirazim yok fakat bir tanesi sonuclanmadan oburunun startini verme olayi bana cok abuk geliyor. O karmasinin icine yeni aday da cikmiyor haliyle.

Ikinci anlamadigim, sportif faaliyetlerden gelir ancan kendini mi donduruyor? Hadi bu projeler icin kulup kaynaklarini kullandin, magazacilik vs kullandin. Sportif gelirlerle transfer yapamiyor muyuz? O butcemiz o kadar mi az ya da? Cunku mevcutta kulup zaten sportife anormal borcu yok mu? Projeler ve transferler ne kadar kesisen bir kume haline geliyor bu kapsamda, orayi oturtamiyorum kafamda.

Residanz oynar clde Yagli dursun

Bu tarz projeler gelir sağlayacaksa sürekli yapmak lazım. Bunu yaparken para kaynağını farklı yollarla elde etmek lazım. Gsiad belkide hiç olmadigi kadar kulüp içinde bu kadar erkinken, bir fon olusturup Galatasaray'a faizsiz kredi veremiyorsa, hiç bir söz hakları olmamalıdır. Galatasaray'i seviyoruz filan derken samimi olup kulübe ciddi şekilde yardımcı olmaları gerekiyor. Futbol kulübüne her zaman harcama yapmak zorundalar. Bunu başkan beceremiyorsa, o koltukta oturmasinin bir nedeni yok.

Sanki kadromuz çok kusursuzmuş gibi bir rahatlık var yönetimde ama şu andaki kadromuz FB'den çokta iyi değil, Hatta genişlik ve çeşitlilik olarak daha geride. Doğru dürüst süre bulamayacak isimleri çıkartırsak rotasyon için elde 14-15 oyuncu kalır ama hala tek bir hamle yok. Fener Ake ve Muriqi gibi iki tane fena sayılmayacak ekleme yaptı, Beşiktaş Trossard ve Vlahovic'in peşinde bizde de hala Duran, Icardi ve Lemina gündemi var. Şu ana kadar ki transfer gidişatı hiç beğendiğimi söyleyemeyeceğim, Bu transfer sessizliği ancak Camavinga, Bruno vs isimlerin peşinde olunursa mantıklı olabilir ama sanmıyorum.

Bu sene beşiktaş iyi, trabzon iyi en azından fener yine olamaz bizden bir şey olmazsa yine 1 sene daha kurtulduk.

Geri
Üst Alt