Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.151
- 17.834
- 2.228
Bu yönetime sahip olduğumuz halde 4.transfer nöbetini acabilmek bile büyük başarı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hocanın oyun formasyonunda stoperlere aşırı yük biniyor ki daha çok da Davinson' a tabii. Futbolcular da birer insan; fiziksel yahut mental düşüşler yaşamaları normaldir. Sıkışık fikstürde ara ara birkaç maç dinlendirilse çizgisini bozmayacaktı muhtemelen. Alternatifleri orta sahada ihtiyaç duyulan Lemina, Kaan, Arda, Singo olunca yapamıyorsun haliyle. Okan hoca sağbek-stoper mevkilerini tek oyuncuyla doldurdum diye marifet gibi övünsün...Hala takimin en iyi defans oyuncusu, bak stoper demiyorum en iyi defans oyuncusu. Kalitesi ve hizindan bir eksilme yok, inanmayan maclari izlesin . Bizde sadece gectigimiz sezon konsantre olma problemleri vardi yani nedense cok iyi hazirlanamiyordu maclara. Ama Milli takimda herif full konsantre kimse onu gecemiyor kolay kolay. Ayrica defanstan liderlikte yapiyor.
Bazilari yerine rastgele siyahi genc oyuncu yaziyor , okadar kolaydi sanki bu isler.
bugun ne yedinMantiga bak
Ilk cumle : iyi saklamis. Yani isiniyi yurutup sonuc almis zannedersin. Ama oyle degil.
Tekliften sonra aciga dusmus: basin yuzunden teklif kabul gormemis
Alternatifler var: iyi yututtugunu belirttigim trenadfer yatti gibi .
Aslinda torreirayla vedalasipİyi saklamışta sanki bana bitirme aşamasına gelmiş. Yaptıkları resmi teklif kabul edilmeyeceği belli bir teklif. Ne diyeyim u23 için gayet mutlu edecek isimlerden biri diğeri de 1 senede Arabistan'da gerileme yaşamadıysa Atangana hatta Atangana'yı bir çok kişi daha çok beğenebilir
Residanz oynar clde Yagli dursun
Sahanda kofte + yesil mercimek salatasibugun ne yedin