Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.849
- 13.728
- 1.398
burnleyden hiç bir oyuncuyu beğenmiyorum çöp bir ekip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jk olmasında kim olursa olsun bunları çekememBu sene beşiktaş iyi, trabzon iyi en azından fener yine olamaz bizden bir şey olmazsa yine 1 sene daha kurtulduk.
Feneri geçerlertrossard - vlahovic ikilisini getirirlerse bitchtaş iyi iş yapar
Su topu sahasına 70 sıkıp işi bitirelim.trossard'a 20 bonservis 10 maaş versek heralde kimse istemezdi gerek yok can uzun'a 40 sıkalım
bu sezon para yok transfer beklemeyelimSu topu sahasına 70 sıkıp işi bitirelim.
sane'den çıkmadan böyle bi hamle yapmazlarBiz niye girmiyoruz bu ise? Bu adam fark yaratir. TR liginin icinden gecer muhtemelen.
ben yıllardır bunların batmasını bekliyorum bi türlü batmıyolar devlet desteği çektiği an kayyum atanır heraldeDelilikten başka birşey değil.Hiçbir anlamı olmayan.Eğer çok paran varsa sırf taraftar sevinsin diye yapılır bu tarz transfer.Onun harici her konuda klübü batırma transferleri.(bjk için konuşuyorum).
Bence de para sıkışıklığı varsa amatörlerde basket voleybol dahil maçlara alt yapıdan oyuncularla çıkalım. Tüm parayı tesislere harcayalım. Tesisler bittikten sonra buralara para harcanırdıBirinci anlamadigim olay(daha dogrusu mantiksiz buldugum) projeler vs hepsi guzel, yapilsin hic itirazim yok fakat bir tanesi sonuclanmadan oburunun startini verme olayi bana cok abuk geliyor. O karmasinin icine yeni aday da cikmiyor haliyle.
Ikinci anlamadigim, sportif faaliyetlerden gelir ancan kendini mi donduruyor? Hadi bu projeler icin kulup kaynaklarini kullandin, magazacilik vs kullandin. Sportif gelirlerle transfer yapamiyor muyuz? O butcemiz o kadar mi az ya da? Cunku mevcutta kulup zaten sportife anormal borcu yok mu? Projeler ve transferler ne kadar kesisen bir kume haline geliyor bu kapsamda, orayi oturtamiyorum kafamda.