Barış alper o saçı düzeltmeyecekse satılsın arkadaş imajı yerle bir etmiş forma lansmanında

fb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.

merak etme heis rakipleri yine şişleyeceğiz inşallah

1783180452692.webp

Bjk arsenalle anlaşalı 10 gün oldu

Yeni bisey değil

Mevzu Trossardla anlaşmak

Şu mevzunun icinde biz olsak yatar dersiniz

----------Osimhen----
Barış-----Enciso---Greenwood
------Ugucuku---Torreria
Jacobs--Pavloviç-Davinson--Singo
----------Ucan----------

ugucuku yerine ibrahim sangare isterdim

siz 4 sene zaman geçti diye bizim camiayı unuttunuz sanırım

yoo bak daha geçen devre arası orta saha almadı adamlar, şampiyonluğu + şl turunu veriyorduk sırf bu sebeple. tüm transfer dönemi boyunca milleti oyaladılar sonra nhaga diye bi tane ortalama üstü genç yetenek bulup getirdiler, boey lang vs zaten para bile ödenmedi kiralık geldi hepsi.

bir tane bile tepki çıktı mı çıkmadı,

aynı şekilde zaman değişiyor, bunca yapılan inşaat vs işleri varken zaten divan en başta asla istemez dursun'un gitmesini.

dursun her türlü 2 sene daha burada.

yoo bak daha geçen devre arası orta saha almadı adamlar, şampiyonluğu + şl turunu veriyorduk sırf bu sebeple. tüm transfer dönemi boyunca milleti oyaladılar sonra nhaga diye bi tane ortalama üstü genç yetenek bulup getirdiler, boey lang vs zaten para bile ödenmedi kiralık geldi hepsi.

bir tane bile tepki çıktı mı çıkmadı,

aynı şekilde zaman değişiyor, bunca yapılan inşaat vs işleri varken zaten divan en başta asla istemez dursun'un gitmesini.

dursun her türlü 2 sene daha burada.
anlaşamadık senle ben transferden bahsetmiyorum, şampiyon olamazsak dedim, hiçbir şekilde kalamaz rezil bir transfer dönemi geçirip

fb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.
Hocam ikisi de seneye mefta olacak

Trossard’a hiç girmeyim

Onun saturune giren girmiş zaten ağustosta

Marsina ne oluyor onu da twitterda ki bjkli yelloz anlatsın

Hiç düşünme bunlari

Trossard yetenekten ziyade çok karakterli bir adam her pozisyonu sonuna kadar zorlar çalışkandır Dirk Kuyt etkisi yapabilir. Net fark yaratacaktır gelmeye ikna ettiyse büyük iş bjk için

yav çok gıcıklandım bu TRO işine.

keşke bize gelseydi çok çok uygundu bize yav. 2 senelik bi kontrat imzalardık.

Geri
Üst Alt