Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.849
- 13.727
- 1.398
avrupa ligi olmazsa konferansa giderler bu sefer elenmezler gibi kadro olarak o kadar bitik değillerOraya gitmeleri garanti mi? Gecen sene bir halta gidemediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa ligi olmazsa konferansa giderler bu sefer elenmezler gibi kadro olarak o kadar bitik değillerOraya gitmeleri garanti mi? Gecen sene bir halta gidemediler.
fb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.
bize alsak isterdim tross'u.
Gallardofb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.
siz 4 sene zaman geçti diye bizim camiayı unuttunuz sanırım
anlaşamadık senle ben transferden bahsetmiyorum, şampiyon olamazsak dedim, hiçbir şekilde kalamaz rezil bir transfer dönemi geçiripyoo bak daha geçen devre arası orta saha almadı adamlar, şampiyonluğu + şl turunu veriyorduk sırf bu sebeple. tüm transfer dönemi boyunca milleti oyaladılar sonra nhaga diye bi tane ortalama üstü genç yetenek bulup getirdiler, boey lang vs zaten para bile ödenmedi kiralık geldi hepsi.
bir tane bile tepki çıktı mı çıkmadı,
aynı şekilde zaman değişiyor, bunca yapılan inşaat vs işleri varken zaten divan en başta asla istemez dursun'un gitmesini.
dursun her türlü 2 sene daha burada.
Hocam ikisi de seneye mefta olacakfb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.
bize alsak isterdim tross'u.
Bjk'de 10 no Orkun. Trossard'ı sol kanat için alıyor onlar.fb'in asensio, bjk'in trossard'ına karşı biz kimi koyacağız 10 no pozisyonu olarak bakalım.
Üst üstte 5. Sampiyonluk olma imkani herzaman gelmez, bu yil mutlaka tekrar sampiyon olmaliyz sonrasi cok da fark etmez.Her sene şampiyon mu olmalıyız?
Trossard transferi benim mekatta hafif bir kıvılcım etkisi yarattı
hücumcu allrounder adam. 10 da oynar, biz alsak 10 oynatırdık muhtemelen.Bjk'de 10 no Orkun. Trossard'ı sol kanat için alıyor onlar.
hücumcu allrounder adam. 10 da oynar, biz alsak 10 oynatırdık muhtemelen.