Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşte
Kadro yeterli diyenleri ben Ocak'ta gormek istiyorum. O zaman en fazla transfer isteyenler onlar olacak.

Transfer işinin ağırdan alınıyor görüntüsü hoş değil ama önemli olan sonuç, bekleyip görelim. 6 ve 10 numara işleri, hele de 10 erişkin yabancı kontenjanına dokunmadan doğru hamlelerle çözülebilirse, sonrası zor olmayacaktır ki olası Sara-Sallai-Singo satışlarına göre çok şey değişebilir. Geç kalınmasından çok, yanlış hamlelerin yapılmasından çekindiğimi hep söylerim; domino etkisiyle her şey terse sarabiliyor zira.

Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşte
5 11 oyuncusu almayız bence. Toreyra gitmeli ama muhtemelen kalır. Abdülkerim kızağa çekilmeli ama muhtemelen çekilmez. Dao da kalır. Gidenler konusunda da çok oyuncu göndereceğimizi düşünmüyorum. Singo yu da çakamayız muhtemelen. Sara ya iyi teklif gelirse gönderirim ben.

Bir 10 bir 8 bir sol kanat alırlar 11 e gerisi yedek kulübesine alırlar.

Ben öyle düşünüyorum diye değil ama muhtemelen öyle olacak

5 11 oyuncusu almayız bence. Toreyra gitmeli ama muhtemelen kalır. Abdülkerim kızağa çekilmeli ama muhtemelen çekilmez. Dao da kalır. Gidenler konusunda da çok oyuncu göndereceğimizi düşünmüyorum. Singo yu da çakamayız muhtemelen. Sara ya iyi teklif gelirse gönderirim ben.

Bir 10 bir 8 bir sol kanat alırlar 11 e gerisi yedek kulübesine alırlar.
5 tane 11 oyuncusu demiyorum. 2 tane ilk 11 için yıldız ortasaha oyuncusu, 1 tane as kalitede kanat, 1 yedek stoper, 1 yedek santrafor. Satılan olursa onların yerine de adam lazım

Aziz Yıldırım 50 milyon veriyorsa taliscaya vs kesin kıyar

O da yararlarina olur

ya yeter sittin senedir aynı muhabbeti yapıyosunuz, fenerin borcu bu kadar, bjk parasız nerden parayı buluyo, yok uefa cezası, yok ebesinin cezası

abi siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bu kadar mi uzaksınız anlamıyorum, hayır ingiltere'de falan da yaşamıyoruz

ya futbol dediğiniz şey bu ülkede politikanın ekmeği suyu, he aynen BJK kapanacak kardeşim, Fener'in de limiti yok o yüzden 3. ligden beleş oyuncu kovalayacak

Geri
Üst Alt