Bjk trossard'ı nasıl aldı yav hala inanamıyorum. Gerçekten transfer yapmak isteyen yapabiliyor işte

2-3 katakulli satış yaparlar limiti açarlar yine herzamanki gibi
Sorun maas limiti Greenwood alirlarsa Talisca ederson Kante Aseensio dan birinden cikmak zorundalar büyük ihtimal Talisca olur.
Greenwood Talisca kadar etkili olur mu ona bakacağız
Bu sene biz hariç herkesin şampiyonluk şansı var

Sorun maas limiti Greenwood alirlarsa Talisca ederson Kante Aseensio dan birinden cikmak zorundalar büyük ihtimal Talisca olur.
Greenwood Talisca kadar etkili olur mu ona bakacağız
Bu sene biz hariç herkesin şampiyonluk şansı var
Kante olabilir. Pek işe de yaramıyor

Okan Buruk'un açıklamaları, başkanın yalakası olan gazetecilerin acıklamaları gösteriyor ki bu sene ligi satmak üzere anlaşılmış. Takım geçen yıla göre 4 oyuncu kaybetti, üstüne zaten o kadro ile bile ligin sonu zor geldi. Besiktas ismi gecenleri alır, Fener greewood ve bir forvet daha alabilirse, trabzonla üçüncülük yarışı veririz ancak.

bonservissiz sane alan yönetim gömülüyor bjknin 31 yaşında 20 m verip 7m maaşla son sözleşmeli adamı övülüyor :))

fb, bjk, ts sezona son hız hazırlanırken bizimkiler yine gevşeklik ve rehavet içinde. Bu sefer şampiyonluğu vermeyi başaracak bu yönetim, okan hocaya yazık ona üzülüyorum.

bonservissiz sane alan yönetim gömülüyor bjknin 31 yaşında 20 m verip 7m maaşla son sözleşmeli adamı övülüyor :))
Bu son sözleşme olayına çok takilmayin
Mertens son sozlesmeydi noldu
Gomis son sozlesmeydi .
Iyi topçu iyi topçu dur
3 sene katkı verse 20 milyon para degil
Kutucuya Yusuf demire 12 milyon verdik

Grenwood iş yapar abi, almalarını istemem şahsen

Bu son sözleşme olayına çok takilmayin
Mertens son sozlesmeydi noldu
Gomis son sozlesmeydi .
Iyi topçu iyi topçu dur
3 sene katkı verse 20 milyon para degil
Kutucuya Yusuf demire 12 milyon verdik
Tamam da fener alsa okey, tjk şampiyon mu olacak abi. Mal mal işler yapıyorlar yine

Overpay le alırsın abi çok zor bişey değil ki

Bizim ifb tjk gibi aceleci olmamızı gerektirecek bir durumumuz yok
Gardi hiç karışmasın aynı maliyete bu yönetim trossard alamaz. Overpay diyorsun da bizim yönetim her transferde zaten overpayin kitabını yazıyor, hiç öyle makul fiyatlara adam falan da almıyorlar

Geri
Üst Alt