Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.361
- 66.460
- 5.003
Bjk trossard'ı nasıl aldı yav hala inanamıyorum. Gerçekten transfer yapmak isteyen yapabiliyor işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun maas limiti Greenwood alirlarsa Talisca ederson Kante Aseensio dan birinden cikmak zorundalar büyük ihtimal Talisca olur.2-3 katakulli satış yaparlar limiti açarlar yine herzamanki gibi
Ne alaka lan niye nefret ediyorsun heriften adam ön oyuncusundan beke evrildi orayi farkli bir seviyeye çıkartsin diye 30 milyon bayildigimiz adamdan daha güvenilir.Sallaiden nefret ediyorum de geç yav durup durup adama sariyorsunuz boş yere
Kante olabilir. Pek işe de yaramıyorSorun maas limiti Greenwood alirlarsa Talisca ederson Kante Aseensio dan birinden cikmak zorundalar büyük ihtimal Talisca olur.
Greenwood Talisca kadar etkili olur mu ona bakacağız
Bu sene biz hariç herkesin şampiyonluk şansı var
Overpay le alırsın abi çok zor bişey değil kiBjk trossard'ı nasıl aldı yav hala inanamıyorum. Gerçekten transfer yapmak isteyen yapabiliyor işte
Ondan çıkamazsın Araplara gidemez o maaşı kimse ödemez o girdi.Kante olabilir. Pek işe de yaramıyor
Bu son sözleşme olayına çok takilmayinbonservissiz sane alan yönetim gömülüyor bjknin 31 yaşında 20 m verip 7m maaşla son sözleşmeli adamı övülüyor)
Forumda ikilik mi çikarmaya çalisiyongreenwood gelirse süper lig tarihinin en iyi kanat oyuncusu olur kefili benim tutmazsa parasını vereceğim

almışlar mıGrenwood iş yapar abi, almalarını istemem şahsen
Tamam da fener alsa okey, tjk şampiyon mu olacak abi. Mal mal işler yapıyorlar yineBu son sözleşme olayına çok takilmayin
Mertens son sozlesmeydi noldu
Gomis son sozlesmeydi .
Iyi topçu iyi topçu dur
3 sene katkı verse 20 milyon para degil
Kutucuya Yusuf demire 12 milyon verdik
müthiş topçu kaptırmayalımForumda ikilik mi çikarmaya çalisiyon![]()
Gardi hiç karışmasın aynı maliyete bu yönetim trossard alamaz. Overpay diyorsun da bizim yönetim her transferde zaten overpayin kitabını yazıyor, hiç öyle makul fiyatlara adam falan da almıyorlarOverpay le alırsın abi çok zor bişey değil ki
Bizim ifb tjk gibi aceleci olmamızı gerektirecek bir durumumuz yok