Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.849
- 13.725
- 1.398
bizim birde sara diye topçumuz var vallahi unuttum satılacak sözde hiç sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutmazsa nickname in gercek olur rtsgreenwood gelirse süper lig tarihinin en iyi kanat oyuncusu olur kefili benim tutmazsa parasını vereceğim
Singo ve sara. Hem faydaları yok hem para ederlerKimleri gönderdin
Ağzına sağlıkya yeter sittin senedir aynı muhabbeti yapıyosunuz, fenerin borcu bu kadar, bjk parasız nerden parayı buluyo, yok uefa cezası, yok ebesinin cezası
abi siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bu kadar mi uzaksınız anlamıyorum, hayır ingiltere'de falan da yaşamıyoruz
ya futbol dediğiniz şey bu ülkede politikanın ekmeği suyu, he aynen BJK kapanacak kardeşim, Fener'in de limiti yok o yüzden 3. ligden beleş oyuncu kovalayacak
Singo yu çakabilir miyiz bilemedim ama 25 e kendi jetimle anında uçururumSingo ve sara. Hem faydaları yok hem para ederler
o zaman greenwood'a 50 enciso'ya 30 birde ortasahaya 40 sıkalım nedimdaşya yeter sittin senedir aynı muhabbeti yapıyosunuz, fenerin borcu bu kadar, bjk parasız nerden parayı buluyo, yok uefa cezası, yok ebesinin cezası
abi siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bu kadar mi uzaksınız anlamıyorum, hayır ingiltere'de falan da yaşamıyoruz
ya futbol dediğiniz şey bu ülkede politikanın ekmeği suyu, he aynen BJK kapanacak kardeşim, Fener'in de limiti yok o yüzden 3. ligden beleş oyuncu kovalayacak
Off altıma sıçtım anasını satayım özellikle kerem musaba tarafıVay anasını bombastico kadro kuruyorlar
Greenwood/Nene.. Asensio/Talisca... Kerem/Musaba
.................................. Guirassy/Vedat............................
Baba bu işin sonu yok bırakalım bu 30 oyunculara 8 10 maaş işlerini bu sürdürülebilir değilMertens mertens diye sayiklayan okan nasil trossardi aldirmadi hayret
2 de hakem ittirmesiyle başarı gelir bu sene. Ligin üstünde kadro. Ondan sonra dinleriz artık Greenwood u false9 oynatan binim, 99 puanlı sezonun intikamını alan binimVay anasını bombastico kadro kuruyorlar
................................ Guirassy/Vedat............................
o zaman greenwood'a 50 enciso'ya 30 birde ortasahaya 40 sıkalım nedimdaş
İlk Cemre düştü hadi hayırlı olsun @Cafer GüneyVay anasını bombastico kadro kuruyorlar
................................ Guirassy/Vedat............................