Mağazacılık halka arz en erken sene sonu olabilir sanırım.
Patladık o zaman. Bu dursun para harcamak istemiyor belli ki. Anca çok büyük bir taraftar yangını işi değiştirebilir bslki. Tolgahan bile öyle konuştuğuna göre kesin kavukçu falan da isyan ediyordur. Geçen devre arası harcatmadı üstüne bir de bu, pes artık

Kira ve opsiyon teklifleri yapıyorsak açık açık biz transfer yapmak istemiyoruz demek istiyor Dursun ve saz arkadaşları.

IMG_9093.webp

IMG_9092.webp

Takımın fizikler ateş ediyor he. Maşallah baya profesyonel futbolcu fiziği bunlar

Bu adamlar baya yönetimin ve menajerlerin kalemi olarak servis haber ediyorlar. Ne zaman yasaklanacak?

Doğruysa almayarak hata yapmışız. Haberlere göre Dursun Özbek hocanın isteklerini yerine getirmiyor gibi. Okan hocanın yerinde olsam başkana madem benim isteklerim kabul görülmüyor. Demek ki benden memnun değilsiniz. O zaman ben bırakıyorum derdim.

Keşke bıraksa. 350 milyonluk kadroyu bir daha hayatında görebilir mi? Serie A hikayesi cekiyorlardı ama Serie C den zor teklif alır oynattığı oyunla. 80 milyonluk forvet, 30 milyona Sagbek...oh ne güzel, real madridiz sanki

transfer dönemi bittiğinde dursun özbeğin bize çekeceği muammele temsili

Bu dursun efendiye ne olduysa elini cebine atmiyor herif devre arasindan beri ulan kiralik opsiyonla transfer mi olur 1 hadi oldu diyelim o aldigin adamdan hayir mi gelir kalite bakimindan 2 millet çer çöpünü , çürük domatesini verir anca öyle bu şartlarla.

Bu dursun efendiye ne olduysa elini cebine atmiyor herif devre arasindan beri ulan kiralik opsiyonla transfer mi olur 1 hadi oldu diyelim o aldigin adamdan hayir mi gelir kalite bakimindan 2 millet çer çöpünü , çürük domatesini verir anca öyle bu şartlarla.
Siyasi baskıyı yemiş gibi bu sene konusunda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya artık para harcamamız gerekirken yine kiralık + opsiyon devredeymiş inanılır gibi değil orta sahamız yok yok

Geri
Üst Alt