Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.440
- 5.547
- 1.958
10 dönem boyunca kiralıklara gideceksek keşke almasaydık Osimheni.
Rakipler farkı kapatmaya başladı
Rakipler farkı kapatmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Como, Davinson Sanchez'in durumunu takip etmeyi sürdürüyor ancak Galatasaray'ın onun için talep ettiği bedeli ödemek istemiyor. (Alfredo Pedulla)
az ama yine de senin hayal kurduğun dünyadaki gibi gitmedi bunlar. sözleşmeleri bitti ya da çıktığı takıma geri döndüler. Leipzig e parasını verdiğin sürece istediğin adamını alırsın yine bir serbest kalma bedeli yok. Kendi savını saptırmaLewa götze hummels az mı? Yanlış hatırlamıyorsan bu oyuncular dortmunla şampiyonlar ligi finali oynadı ona rağmen aldılar.
Leipzigden Laimer, upomecanu, shalkeden neuor goretzka.
Nerede iyi topçu varsa bayern öyle veya böyle topluyor. Direkt rakibi kırıyor.
Bu sene uğurcanı almasak belki şampiyon ts olacaktı, alarak direkt bitirdik adamları
Önceki sayfaları oku renktaş. Mevzu Bayern in alamaması değil. Arkadaş diyor ki bizim ülkeye diğer takımlara gelen bütün potansiyel topçulara serbest kalma bedeli koydurmalıymışız. Ben dedim ki bunu Bayern ve PSG bile yapamaz saçmalama. Mevzu alamamaları değil mevzu bu ama arkadaş kendi savını bile arkasında duramayarak konuyu saptırıyor.Son senelerde fazla yapmiyorlarda, ama eskiden mesela Bremen bunlari baya zorlarken yanlis hatirlamiyorsam kisa zaman icinde Ismael, Borowski ve Kloseyi ellerinden almisti. Bremen ondan sonra düsüse gecmisti ve bir daha eskisi gibi Top 4 icin oynayamaz hale geldi.
Örnek verdigi Dortmund bunu son senelerde Bayern'den bir hayli daha cok yapiyor. Zaten son dönemerlin transferlerine bakarsak, Dortmund Bundesliga'dan oyuncu almayi baya seviyor. Bayern daha cok dis ülkeden oyuncu getiriyor.
Como o zaman köşede mastürbasyon yaparak ağlayabilir.Como, Davinson Sanchez'in durumunu takip etmeyi sürdürüyor ancak Galatasaray'ın onun için talep ettiği bedeli ödemek istemiyor. (Alfredo Pedulla)
mahrez bostaymis
mata gibi 1+1 yapabilirdik aslinda
2 tane mac cözse maasi cikar zaten
Bu biraz da bizim mal basınımızdan kaynaklı.Bu mallardaki özgüven nereden geliyor acaba? Ciddi ciddi 15e falan davinsonu bırakacağımızı düşünüyolar 2 senedir salmadılar adamın peşini
Mahrez kurala tersten uyuyor h35 kontenjanından (35 yaş üstü)Evet bize Mahrez lazim sag kanat icin, yabanci kurali nasil olsa serbest,
Adam da futbol mu oynuyor, ben biraktigni zanediyordum.Mahrez kurala tersten uyuyor h35 kontenjanından (35 yaş üstü)
Bu mallardaki özgüven nereden geliyor acaba? Ciddi ciddi 15e falan davinsonu bırakacağımızı düşünüyolar 2 senedir salmadılar adamın peşini
Erden Timur lazim !!!!osinin acil kulüpte sıkıntı çıkarması lazım yoksa bu sene boşa gidecek , osi sorun çıkarırsa taraftar falan da ayaklanır en azından tepki gösterirler