Evet arkadaşlar güdük necmiden kurtuluyoruz, alt yapıdaki hainler gibi kendisini antuya transfer etme vakti geldi.

Basketbol,voleybol izleyen 10 bin kişi için saçma sapan şeyler yapıp transfer yapmayacaklarsa taraftar da o zaman tepki koyacak almayacak hiçbir şey.Adam nasıl olsa enayiler var ben oranın parasını yatırırım bu saçma sapan sporlara diyor yani , almayacaksın hiçbir şey gitsin burayı izleyen 10 bin kişiyle gecindirsinler kulübü
Yaw sanki basketbol voleybolda şampiyon olacağız herkes en iyi olduğu branşa yatırım yapmalı. Voleybol basketbol kanatlılar uğraşsın.

aral

danish wakayeme deniyo

sukuat dostlar tarafından

onaylayan rtasımız mevcut mudur acaba

------Osimhen-----
Barış--Sara----Sane
---Torreria-Lemina---
Jacobs-Apo-Davinson-Singo
--------Ucan-----

iş yapar mı?

Aral beşiktaşta trabzonda falan ağzınızın suyunu akıtır da. 26 yaşında transfer edilen Ahmed Kutucu da ağzınızın suyunu akıtıyordu.
21 yaşındaki Halil de transfer edilmeden burada messi gibi bakılıyordu.

Bizim takıma göre mi ona bakmak lazım.
Kendisi ciddi derecede teknik bir oyuncu oyunu genişe yayar. Alır verir pozisyona girer.

Önce bizim oyunumuza bakmak lazım.
Takımlarında kompakt futbol oynayan oyunculara ekmek banıp Afrika futbolu oynayan takımın var önce bunu çözelim.
Oynadığımız oyun afrika futbolu olarak devam edecekse gideceğin adam başar olmalı. Sarayı falan da gönderip badou ndiaye lazım bir tane de.

İyi kadro kurmak tabiki önemli ama aldığın oyuncuları iyi antrene etmek, iyi idare etmek seni şampiyon yapıyor. O yüzden sabırlı olalım. Kadromuz kötü bir kadro değil.

zaniolo ne kadar dengesiz bir herif ya adamın bonservisi alındı ama alınmadı gibi bir şey ben bu işten ne anladım şimdi

Yaw sanki basketbol voleybolda şampiyon olacağız herkes en iyi olduğu branşa yatırım yapmalı. Voleybol basketbol kanatlılar uğraşsın.
Erkek voleybol, kadın basketbol olabileceğimiz ihtimaller. Kadın voleybol ve erkek basketbolda bu sene şampiyonluk şimdiden imkansız.

bu Ümit gibi herifler Türk mü sayılıyor.
İyi daha 30 yaşına kadar milli takım seçme oynama doğum yerin Romanya olsun. Alt yaş milli takımlarında oynamaya devam et sonra Türk sayıl.

Geri
Üst Alt