Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.446
- 47.969
- 4.933
Danimarka ligi özel ilgi alanımdır.Aralı 5 dk izleyeniniz varsa fenerli olmaya hazırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danimarka ligi özel ilgi alanımdır.Aralı 5 dk izleyeniniz varsa fenerli olmaya hazırım.
Her zaman kendi kutumuza güvenmeliyiz Muradım var mısın yok musunumAhmed Kutucu kampın yıldızı oldu
Başlatmasınlar tesise tesis mi yok. İnşaat parasını ona buna yedireceklerine transferi yapsınlar. Fazladan para varsa arsa alsınlar. Ne tesisi tesissiz mi kaldıkTesis yapıyoruz
Gerek yok ki!Aralı 5 dk izleyeniniz varsa fenerli olmaya hazırım.
Dursun bize kutusundan buyuk açacak Azizim çakma acunumHer zaman kendi kutumuza güvenmeliyiz Muradım var mısın yok musunum![]()

Yaw sanki basketbol voleybolda şampiyon olacağız herkes en iyi olduğu branşa yatırım yapmalı. Voleybol basketbol kanatlılar uğraşsın.Basketbol,voleybol izleyen 10 bin kişi için saçma sapan şeyler yapıp transfer yapmayacaklarsa taraftar da o zaman tepki koyacak almayacak hiçbir şey.Adam nasıl olsa enayiler var ben oranın parasını yatırırım bu saçma sapan sporlara diyor yani , almayacaksın hiçbir şey gitsin burayı izleyen 10 bin kişiyle gecindirsinler kulübü
krediyi çektik bile 70m dolarBaşlatmasınlar tesise tesis mi yok. İnşaat parasını ona buna yedireceklerine transferi yapsınlar. Fazladan para varsa arsa alsınlar. Ne tesisi tesissiz mi kaldık
Aralı 5 dk izleyeniniz varsa fenerli olmaya hazırım.
Alanyaspor başkanıÜmit Özdağ ı fb mi alıyor? Kaynak ne
Aral Şimşir kaçtığına göre Başar Önal nasıl olur?
Erkek voleybol, kadın basketbol olabileceğimiz ihtimaller. Kadın voleybol ve erkek basketbolda bu sene şampiyonluk şimdiden imkansız.Yaw sanki basketbol voleybolda şampiyon olacağız herkes en iyi olduğu branşa yatırım yapmalı. Voleybol basketbol kanatlılar uğraşsın.
Krepin Diatta sağ bek için düşünülebilir mi bonservisi elinde
Oyuncu Senegal Milli Takımı sağ beki