simsir uzun paketi 50 milyon rahat biterdi bence

bir tane de baba cdm alip keyfimize bakardik

Biz press yaparak oynayan bir takım olduğumuz için geniş kadroya ihtiyacımız var. Bu yüzden alternatif adamlara daha çok ihtiyacımız var ama yavaş ilerliyoruz.

Taraftar: 40 gün kaldı süper ligin başlamasına!
Yönetim: 😴

Merkez orta sahada iki alternatif var.
Torreira ve Sara
Lemina o istikrar ve devamlılıkta olmadığı için zaten stoper rotasyonuna kaydırılacak
İlkay ve Kaan’dan hala umutlu olan varsa iyimserliklerini takdir ediyorum
Bize 10 numara haricinde iki adet merkez orta saha daha gerektiği gerçeği ile yüzleşmek zorundayız

Adamlar yine limit filan takmayacak biz gidiyoruz inşaat yapıyoruz.
Sonra Lemina kalsın dediğimizde niye diyorsunuz. Bunlar kimseyi alamaz.
1 Eylül'de Vitinha " Paris bok kokuyor, Fransızlar ırkçı " filan deyip ülkeden atılmazsa transfer yapamazlar.

Bence dursun singo transferine baya kurulmuş durumda
A2A904C0-7688-4B62-9A31-34BA117EBC5D.webp

Adamlar yine limit filan takmayacak biz gidiyoruz inşaat yapıyoruz.
Sonra Lemina kalsın dediğimizde niye diyorsunuz. Bunlar kimseyi alamaz.
1 Eylül'de Vitinha " Paris bok kokuyor, Fransızlar ırkçı " filan deyip ülkeden atılmazsa transfer yapamazlar.
Böyle yazınca yangıncı diyorlar rakip övüyorsun diyorlar.
Monoco ve usg maçlarında yedek oyuncu yoktu neden yenildik kimse düşünmüyor

Hala Erden Timur vizyonunun ve iş bitiriciliğinin ekmeğini yiyorlar. Osimhen piyangosu hariç hiç bir başarılı hamleleri yok. Ne yönetim ne de hoca hiç güven vermiyor. Satılan hiç bir 11 oyuncunun yerini doldurabileceklerine inanmıyorum.
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpsem

enciso'yu ne yapıp edip almalıyız adam ön alan presi falanda yapıyor tam hocalık topçu arkasına birde uzun bacaklı defansif zenci koyacaksın yağ gibi akar takım

valla üşeniyorum yoksa geçen sene de bu ağlayan ve rakip öven herifin postlarını bulur lig sonunda noldu derim. Kimse transfere ihtiyaç yok demiyor kimse daha vakit var da demiyor ama kimse gidip rakibin kıçı boklu transferlerini yalamıyor. Öyle bir yazıyor ki sanki CL de sıfır çekmişiz ligde de küme düşmekten son anda kurtulmuşuz

Geri
Üst Alt